Tabi bir çok seri var beklediğim Incal vardi, Kara şövalye dönüyor gibi (çoğu romanı daha önce okumuş olsamda amacim rafta durmasi, ona temas edebilmek) ama The League of Extraordinary Gentlemen hepsini ezebilir öyle bir seridir. Onu gördüm diyelim bu seferde Jodorowsky’in Metabrons serisini beklemeye basliyacam. Insanoğlu doymaz.
İlave olarak Alan Moore’un unutulmaz eseri The Saga of the Swamp Thing gelirse asıl ben gözüm açık gitmeyeceğim.
Batman Damned’in daha son sayısı çıkmadı ya maşallah. İlk iki sayısında çok ama çok acayip olaylar oldu, üçüncü sayısında bunların hepsini toparlayıp ya efsane bir final yapacak ya da “otur yerine sıfır” diyecek.
Merak ettiğim acaba Batman’in penisinin gözüktüğü halini mi basacaklar? Amerika’da olay oldu haftalarca konuşuldu. Şaka tabii Türkiye’de o halini basmaları imkansız. D:
YKY basacaktı bunu. Bu seneki yayın planlarında vardı.
Gözükmeyecekmiş. DC izin vermiyormuş.
Sansürsüz olacak mış ama küçük Bruce hakkında Dc ne derse o olacakmış Ertan abi öyle yazmış yoruma
Cidden mi,güzel bir haber bende daha yeni cbr halinde bakıyordum nasıl bir çizgi roman diye çizimler efsane tam YKY yapacağı iş ama seri uzunmuş biraz. 2002de başlamış 2015de bitmiş 6 sayılık bir çizgi roman.
Peki fasikül şeklinde mi basacaklar acaba? Çünkü final sayısı olan 3. sayı daha mayısın sonunda çıkacak.
Aynen fasikül olacak,ciltli versiyon daha 9uncu ayda yurtdışında çıkacak bize sert kapak çok geç gelir en iyisi fasikül toplamak hem original boymuş:)
Keşke fasikülleri sert kapak bassalar. Almanlar öyle yapıyor.
Valla ben beklerim ya ciltli versiyonunu alırım o zaman. Fasiküller kolay yıpranır diye tahmin ediyorum. Sadece DC Universe Rebirth var fasikül olarak ben de gerçi ama yine de pek fasikül toplama taraftarı değilim. Hem de tüm hikayeyi tek kitap olarak kütüphaneme eklemek isterim.
DC Black Label yayınlarını takip etmenin en iyi yolu şimdilik fasikül. Ciltleri çok geç çıkıyor.
İşte bende onu diyorum hc’de çıkar ama yani bir sene beklemeye deymez o kadar al fasikül hc çıkınca zaten her türlü satılır.Burdan şunuda söyleyim o kadar yorum yapıldı instagramda heralde joker’de tekrar basılacak ve Jbc yayınları basacak bakarsınız Hc olur.
Joker HC basılacak. Yani geçen sene öyle demişlerdi. Bende Gerekli Şeyler baskısı var. JBC basınca tekrar alacağım.
Dört kitap. Halka Dünya Çocukları kaldı sadece basılacak.
5 kitap değil miydi?