Bilseydim bu kitap gelecek, “The Road” filmini izlemezdim…

Aynen dediğiniz gibi %90 bu kitap gelecek zaten listede vardı galiba.
İşte budur. En sevdiğim türlerden biri olan, hatta en sevdiğim tür olan post-apokaliptik türde bir kitap geliyor. Oleyy 

“Bu dünyanın sonu değil” dedi ”Sadece bizim için sonumuz. Dünya aynı şekilde devam edecek, sadece biz onun içinde olmayacağız. Biz olmadan başa çıkabileceğini söylemeye cüret ediyorum. ” 1951’den itibaren A-Bombalı saldırı durumunda ne yapılması gerektiğine dair bir Eğitim El Kitabı.

Goodreads
Gerçekten bu tür kitaplar çok güzel oluyor hiç bk Kitabı almadım ama bunu alırım.
Alfa Klasiklere devam
Everest 3 ciltlik çok güzel bir külliyat çıkarmışken buna niye gerek duymuşlar acaba 
From Hell’in ciltlisi tükenmiş. Normalde bugün havale yapacaktım yayınevinde, son anda vazgeçtim. Gider karton kapaklısını alırım. 200 TL çok pahalı.
Kelimesi kelimesine aynı şeyi düşündüm.
Bir kitabı basmadan önce bandrolünün alınması şart mı? Yoksa önce basıp sonra mı bandrol alıyorlar? Bileniniz var mı?
Önce bandrol …
Yani matbaada basabilirler aslkndawama sanırım piyasaya süremezler.
@Strenergy sen bilirsin bu yky’nin bandrol sitesinde ismi ne diye geçiyor?
“YAPI KREDİ KÜLTÜR SANAT YAYINCILIK TİC.VESAN.A.Ş.” olarak geçiyor. Ömer Seyfettin sormuştun aklımda, yeni baskı geldiğinde bildirim atacağım mutlaka. 
Hay aklınla bin yaşa. Ama çıldıracağım bir türlü çıkartamadılar.
Yky sitesi ve bandrol sayfası arasında turluyorum. Bugün oldukça fazla bandrol kaydı vardı ancak kaçırırım diye arama yaparak baktım maalesef yine yok.
Bandrol bilgisi gördüğümde mutlaka bildirim atarım sana. 
Teşekkür ederim. Yav çıkarta çıkarta zuzu çıkartmışlar. Bassanıza şu ömer seyfettini.
Arkadaşlar merak ettim matbaaya bu hafta verilen bir kitap aşağı yukarı ne zaman çıkar? (İthaki Bayan P serisinin yeni kitabı A Map Of Days’i bu hafta matbaaya vermiş)