… Halen yazmaya devam eden seksen yaşındaki yazar üretkenliğiyle de biliniyor ve bu meşhur serisinde dört kitap ( Halka Dünya, Halka Dünya Mühendisleri, Halka Dünya Tahtı ve Halka Dünya Çocukları ) bulunuyor…
Goodreads sitesinden bakınca Fate of Worlds isimli 5. Kitap görünüyor.
İthaki Yayınlarından 2007 Pulitzer Ödüllü bir kitap geliyor. “Cormac McCarthy - Road” olabilir…
Modern dizisine yakışır
Ben de en iyisi sepetten çıkarayım bitsin de o zaman alırım… Kitaplığım çıkmamış kitapları olan bu nedenle okuyamadığım seriler diyarına döndü.
Serinin tamamı beş kitap olarak basılacakmış. Kitaplar çeviri aşamasında imiş bilginiz olsun. @narpal
Bilseydim bu kitap gelecek, “The Road” filmini izlemezdim…
Aynen dediğiniz gibi %90 bu kitap gelecek zaten listede vardı galiba.
İşte budur. En sevdiğim türlerden biri olan, hatta en sevdiğim tür olan post-apokaliptik türde bir kitap geliyor. Oleyy
“Bu dünyanın sonu değil” dedi ”Sadece bizim için sonumuz. Dünya aynı şekilde devam edecek, sadece biz onun içinde olmayacağız. Biz olmadan başa çıkabileceğini söylemeye cüret ediyorum. ” 1951’den itibaren A-Bombalı saldırı durumunda ne yapılması gerektiğine dair bir Eğitim El Kitabı.
Goodreads
Gerçekten bu tür kitaplar çok güzel oluyor hiç bk Kitabı almadım ama bunu alırım.
Alfa Klasiklere devam
Everest 3 ciltlik çok güzel bir külliyat çıkarmışken buna niye gerek duymuşlar acaba
From Hell’in ciltlisi tükenmiş. Normalde bugün havale yapacaktım yayınevinde, son anda vazgeçtim. Gider karton kapaklısını alırım. 200 TL çok pahalı.
Kelimesi kelimesine aynı şeyi düşündüm.
Bir kitabı basmadan önce bandrolünün alınması şart mı? Yoksa önce basıp sonra mı bandrol alıyorlar? Bileniniz var mı?
Önce bandrol …
Yani matbaada basabilirler aslkndawama sanırım piyasaya süremezler.