Yeni Kitap Haberleri

Size sadece şunu söyleyeceğim: Sepet Fiyatı: 344,68 :sob:

5 Beğeni

İstenmeyen konu başlıklarını gizleme özelliği var mı forumda :sweat::sleepy:

2 Beğeni

@mit en güzel kapak bu olmuş :slight_smile:

6 Beğeni

Sepet dolmadı, kargo ücreti çıkıyor derdide yok. :grin:

4 Beğeni

Çevirmeni çizmiş @mit diyorlar. Her bir kitabı ayrı ayrı çizmiş diyorlar😁

6 Beğeni

O nasıl güzel bir kapaktır.

3 Beğeni

Elric dahil 125.40 oldu benim :slight_smile: Bu ayı kapatmıştım ama ay bitmeden alacağım, Yüzde 40 indirim oranı düşebilir.

3 Beğeni

Tabii yav.

Çevirdi, redakte etti, düzeltisini yaptı, çizdi, sattı, rafa koydu … :smiley:

8 Beğeni

Tüm sistemler çöktü tek bir kitapmı acaba devamı varmı?

Bende vericem birazdan araan çıksın kafam rahatlasın😁

1 Beğeni

İmzalasaydı bir de keşke. :rofl: Eksik olmuş. Cıks, cıks, cıks…

6 Beğeni

Yeni bir seri.

3 Beğeni

Seri kitaplar, bu ilk kitap… Eski mesajlara doğru bak, 7-8 gün önce konuşmuştuk.

2 Beğeni

Onu İzmir fuarında yapıyor :slight_smile: Bendekiler hep imzalı :laughing:

5 Beğeni

Ben İzmir’e hiç gelemedim sayılır… :frowning: Budan fi seneler önce Foça gelmiştim. Şimdi babam gidecek İzmir’e ama Haziran’da ben de peşinden kaçacaktım ama Haziran yani… Napalım evini mi bulup basalım? Hım… :smirk::buyucu::buyucu::buyucu::buyucu::buyucu::buyucu:

3 Beğeni

Call him by his name :smiley: O gelir. 3 kere söylemeyin ama. Ne olur, ne olmaz.

5 Beğeni

Bugün baya güzel kitaplar gelmiş bu ay çok renkli bitiyor :relieved:

1 Beğeni

ÖHÖM! Devam İthakiciğim, böyle çokçokçok güzel İthakiciğim, Ben bir şey demedim İthakiciğim :smile::smile:

Ben de çok beğendim bunu :slight_smile: Kitabın konusuyla alakası yok ama harbiden de beğeniyle baktırıyor kendisine. Teşekkürler Asimov Vakfı :joy:

Tabiğğğğ. Çizdim! Kafayı da çizdim! En iyi ben çizeriiiim, beeeen! “Gökteki Çakıl” şeklindeki çevirimin “Gökteki Çakıl Taşı” olarak değiştirildiği de gözümden kaçmadı. Neyse… Şimdiden herkese keyifli okumalar diyeyim :slight_smile:

15 Beğeni

Bu kitabı merak ediyordum ki üstüne bir de çevirmen ismini görünce gözümden kalpler çıktı. Ama bir süre kitap alışverişi yapmayacağım diye kendime söz vermiştim, bakalım ne kadar direneceğim… :thinking:

10 Beğeni

İthaki bombardıman yaptı bugün sepet doldu benim. Siparişi verebiliriz artık. :joy::joy::joy:

4 Beğeni