Arka kapak yazısı nasıl yazılmamalının güzel bir örneği olmuş. Kara mizah içerdiği dışında kitabın ne anlattığına dair hiçbir fikrim yok
Evet tamamlayacaklarını belirtmişlerdi.
Teşekkür ederim cevap için. Büyük bir seri. Alacağım ama yarım kalırsa aldığım kitaplara yazık olur
Ben bu başlığı niye çok seviyorum ya
@Strenergy ve @fortknoxt 'ı sevdiğiniz için…
Soru Halka açık bir soruydu, Halk olarak cevap vermesem olmazdı
Elimde Mazlum Beyhan’a imzalattığım bir Suç ve Ceza var, bu konudaki mutluluğumu paylaşmak istedim. Ama ben tee lisede başka bir yayınevinden, başka bir çeviriyle okumuştum. Yeniden okumak uzun zamandır aklımda. Ayrıca maşallah, 22 baskı nedir!
Aşırı heyecanla bekliyorum. Perg Efsaneleri ve Şamanlar Diyarı serileri benim en sevdiğim fantastik eserler arasında.
Ben tam olarak çözemedim yukarıya ekran görüntüsü konulduğu için, Perg’e yeni bir devam serisi mi yazılıyor yoksa? Durum buysa havalara uçabilirim de…
Hayır, anladığım kadarıyla Perg ile alakası yok. Perg’in devamı niteliğinde Şamanlar Diyarı serisi var. Bir de şu kitaptaki bir öykü var: 1002. Gece Masalları, Yiğit Değer Bengi, Metis Yayınları
Evet Şamanlar Diyarı serisini okumuştum. Bu kitabı da epey merak ediyordum, satışta olduğunu sayenizde öğrendim. Cevap için teşekkürler.
Mahir Ünsal Eriş Can Yayınları’na mı geçmiş
Psikolog Beyhan Budak kitap çıkartıyormuş.
Beyhan Budak ile askerliği aynı yerde yaptık. Kendisi Asteğmen’di. Revirin RDM bölümünde duruyordu.
Yani ne anlamam gerekiyor bu mesajınızdan, kusura bakmayın anlamadım.
Bir şey anlaman gerekmiyor. Belirtme ihtiyacı hissettim.
Ben de en son İşte İnsan’ı okudum. Güzel kitaptı.
Evet , İletişim Yayınlarında Murat Menteş’den sonra Mahir Ünsal Eriş’de başka bir yayınevinde artık.