Laputa Kitap’ı ilk kitabından beri takip ediyorum. Hatta Laputa’dan çıkan Kızıl El-Beyaz İnsanlar kitabının son okumasını ben yaptım. Ama bu yayınevi çok çok çok düşük bir bütçeye sahip ve su anda sadece telifi olmayan eserleri basabiliyor bildiğim kadarıyla.
Çöküş ciltli çıkar mı acaba?
Çöküş
Fiyatı görmemle çökmem bir oldu. Ciltliyi düşünemedim şimdi. Daha fena çökerim galiba.
Çıkar diye düşünüyorum ancak fiyatı ne olur emin değilim.
100tl net olur:) %50ile tabi.
Oldukça yüksek olacak gibi fiyat.
Gram altın ile yarış yapıyorlar sanırım ve aradaki fark daralıyor. Yakında Pegasus geçecek gibi.
Gram altının fiyatı iki yüz küsür lira. Daha oraya epey var kanımca.
Geçen hafta bir düğüne gitmek gibi bir durum olmuştu da…
?
Kapak fotoğrafında Deniz Gezmiş ve bilimum devrimci fotoğrafı barındıran, Dilanlar ve Zilanlar’ın kitabı XD
Not: Bu tanımın sağlaması, tanım yazıldıktan 5 dakika sonra 1000kitap’ta check edilerek %100 eşleşme sağlayarak doğrulanmıştır.
Güzel ve ucuz bir kitap ama %35 gibi bir indirim olursa alıp okurum selo canın kitabı okunur.
Jared Diamond’un kitaplarını keşke TÜBİTAK basmaya devam etseydi.
Tübitak mevcut iktidarla beraber evrim ve bilimle ilgili kitaplari basmamaya başladı.
eskiden, okuyucuya telif ücretini yansıtmadan, belki de sadece kağıt parası karşılığı kitap satardı bu kurum; hem de kör saatçi gibi, tüfek, mikrop ve çelik gibi kitapları… hayvanat bahçesi müdürlerini, hacı hoca tipli zerzevatı buraya atamaya başlayınca bilim kalitesi dibe vurmuş haliyle. zındık diye stephen hawking kitaplarını bile basmıyorlar…
şu an 26 kitap var satışta; bu kitapların kalitesi bir yana, fiyatları da uçuk
Ekşi
Tübitak mı kaldı? desen daha mantıklı Okunmuş erik projesi ile zirve yapıp bıraktılar bilimi
@Agape ooo düğünde altın takabilecek kadar zengin olanlar var aramızda
Haklısınız. Ne diyim.
Çöküş’ün bir ciltli versiyonuna bakıyor yarış Arada ki farkı iki basamaklı sayılara indirmeye yeter herhalde
Gitmedim ki Durum oluştu ama ben gitmedim. Kimse evlenmese çok güzel olacak.
Çöküş ciltsiz 80 TL etiket.
Özel baskı mı bu