Ben şunu iki dakika okuyup yerine bırakayım
Çünkü ya bu kitabı alacaktım ya da o parayla güzel bir yurtdışı seyahati planlayacaktım
O parayla otelin mini buzdolabından tobleron yersiniz, mis.
Akılçelenden şaşırtıcı bir fiyatlandırma, kafalarına taş mı düştü kağıt bağışı mı yaptı birileri nedir? "La bu bebeler bize çok kızdı, bari gönüllerini mi alalım " dediler,
Belki @Agape şuraya kafaya düşen bir taş çizeyim demiştir.
Bu adam resim yaparken beni hep hipnotize etmiştir. Sonra resim işine girişince altyazılı izleyeyim demiştim ve o günlerde neden bu resimleri yapamadığımı anladım. Adam orada malzemelerin adını, tonları, fırça türlerini vs. her şeyi söylüyormuş megerse. Fırçaları kurutucunun içinde duruyor ve buna rağmen kurumasını bekliyor.
Fakat izlerken bunu anlamak o zamanlar güç.
Akılçelen’e gelirsek. Allah akıl, fikir versin, ne diyeyim. Bunların kafalarına taş değil başka şeyler düşmeli ama bunları farklı bir gerçeklikte resmediyorum.
@alper Kitap 136 sayfaymış… Buradan şunu hesaplayabiliriz. 136 sayfası 10tl olan Brandon Sanderson’nun ortalama 1360 sayfası ne kadar eder?
100 lira için bizim beynimizi yedilerse yazıklar olsun… Aha, yine sinirlendim. Gidip börek yapacağım. Patateslerle konuşayım lezzetli olsunlar…
Serkan Karaismailoğlu - Pia Mater
Nöro-Roman: Sinirbilimsel gerçeklerin, belli bir kurgu ve hayali karakterler eşliğinde okuyucuya sunulduğu bir roman türü, bilimkurgu diyebilir miyiz acaba
Birkaç yıl önce bilinmeyen bir nedenden basılamayan Lanetli serisinin ikinci kitabı çıkıyor bahsi geçen seriyi okumadım ama eminim büyük haber Lanetli’yi okumalıyım artık
Kitabın boyutu küçük… Akılçelen sıvıyor şu an, Oathbringer’da tüy dikecekler.
Sinirlerim bir kez daha bozuldu. Evdekiler 16x24.
Yok canım 38 yıllık 7 patates markalı yayınevi batmış olamaz. (Adı batasıca!)
Cidden boyut farkı mı var? ahahaha işte haber diye buna derim
Evet, farklı. Sırada ne var? Oathbringer ikiye bölünüyor ve ayraçsız gelecekmiş. Acayip tasarruf edilmiştir eminim bu tercihle. Bana kalırsa SkyWard aydinger kağıda filan basılır. Hani bakınca 7-8 sayfayı okuyabildiğiniz türden kağıtlar.
Siz söyleyince bi mantıklı geldi.
Benim gibi Bayan Peregrine hayranlarına duyurulur,5.kitap 14 ocak 2020’de! @Asli_Dagli Hanımefendi göreve!
Bu arada bu gerçek kapak değil. Onu şu anda ifşa etmiyorlar.
Lakin duyuruyu gördüğümden beri Kuşlar Divanı, Kuşlar Meclisi gibi bin bir tane isim dönüyor kafamda:) Sanırım kanımda Peregrine çevirmek varmış:)
Çevirilerinizi eminim benim gibi birçok kişi beğeniyordur özellikle bu seride çok başarılı.Adınız Peregrine adı ile bir oldu artık
Ben bu seriyi ilk 3 kitabını birden alarak okumuştum. Sonra nedendir bilinmez sattım gitti. Bin pişmanım şimdi seri eksik olmasın diye 4 ü de alamıyorum. Kendi içinde bir kısır döngüye sürüklenmiş durumdayım
Ahaha o halde ilk uc kitabi ve masal kitabini ikinci el filan bulup almak lazim:)