Bu adam resim yaparken beni hep hipnotize etmiştir. Sonra resim işine girişince altyazılı izleyeyim demiştim ve o günlerde neden bu resimleri yapamadığımı anladım. Adam orada malzemelerin adını, tonları, fırça türlerini vs. her şeyi söylüyormuş megerse. Fırçaları kurutucunun içinde duruyor ve buna rağmen kurumasını bekliyor. Fakat izlerken bunu anlamak o zamanlar güç.
Akılçelen’e gelirsek. Allah akıl, fikir versin, ne diyeyim. Bunların kafalarına taş değil başka şeyler düşmeli ama bunları farklı bir gerçeklikte resmediyorum.
@alper Kitap 136 sayfaymış… Buradan şunu hesaplayabiliriz. 136 sayfası 10tl olan Brandon Sanderson’nun ortalama 1360 sayfası ne kadar eder? 100 lira için bizim beynimizi yedilerse yazıklar olsun… Aha, yine sinirlendim. Gidip börek yapacağım. Patateslerle konuşayım lezzetli olsunlar…
Birkaç yıl önce bilinmeyen bir nedenden basılamayan Lanetli serisinin ikinci kitabı çıkıyor bahsi geçen seriyi okumadım ama eminim büyük haber Lanetli’yi okumalıyım artık
Bu arada bu gerçek kapak değil. Onu şu anda ifşa etmiyorlar.
Lakin duyuruyu gördüğümden beri Kuşlar Divanı, Kuşlar Meclisi gibi bin bir tane isim dönüyor kafamda:) Sanırım kanımda Peregrine çevirmek varmış:)
Ben bu seriyi ilk 3 kitabını birden alarak okumuştum. Sonra nedendir bilinmez sattım gitti. Bin pişmanım şimdi seri eksik olmasın diye 4 ü de alamıyorum. Kendi içinde bir kısır döngüye sürüklenmiş durumdayım
Bulabildiğim eski bir Tenten siparişine baktım. Kasım 2018’de Kidega’dan 14,40 TL’ye almışım. Şu anda da aynı fiyattalar. Etiket fiyatında oynama oldu mu bilemiyorum.