Yeni Kitap Haberleri

3 Beğeni
2 Beğeni

Ben şunu iki dakika okuyup yerine bırakayım :smile:

Çünkü ya bu kitabı alacaktım ya da o parayla güzel bir yurtdışı seyahati planlayacaktım :smile:

10 Beğeni

O parayla otelin mini buzdolabından tobleron yersiniz, mis.

5 Beğeni
8 Beğeni

Akılçelenden şaşırtıcı bir fiyatlandırma, kafalarına taş mı düştü kağıt bağışı mı yaptı birileri nedir? "La bu bebeler bize çok kızdı, bari gönüllerini mi alalım " dediler, :slight_smile:

Belki @Agape şuraya kafaya düşen bir taş çizeyim demiştir.

12 Beğeni

Bu adam resim yaparken beni hep hipnotize etmiştir. Sonra resim işine girişince altyazılı izleyeyim demiştim ve o günlerde neden bu resimleri yapamadığımı anladım. Adam orada malzemelerin adını, tonları, fırça türlerini vs. her şeyi söylüyormuş megerse. :joy: Fırçaları kurutucunun içinde duruyor ve buna rağmen kurumasını bekliyor. :joy: Fakat izlerken bunu anlamak o zamanlar güç.

Akılçelen’e gelirsek. Allah akıl, fikir versin, ne diyeyim. :sweat_smile: Bunların kafalarına taş değil başka şeyler düşmeli ama bunları farklı bir gerçeklikte resmediyorum. :smirk:

@alper Kitap 136 sayfaymış… :joy: Buradan şunu hesaplayabiliriz. 136 sayfası 10tl olan Brandon Sanderson’nun ortalama 1360 sayfası ne kadar eder? :joy: 100 lira için bizim beynimizi yedilerse yazıklar olsun… Aha, yine sinirlendim. Gidip börek yapacağım. Patateslerle konuşayım lezzetli olsunlar… :expressionless:

4 Beğeni
12 Beğeni

Serkan Karaismailoğlu - Pia Mater

Nöro-Roman: Sinirbilimsel gerçeklerin, belli bir kurgu ve hayali karakterler eşliğinde okuyucuya sunulduğu bir roman türü, bilimkurgu diyebilir miyiz acaba :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Birkaç yıl önce bilinmeyen bir nedenden basılamayan Lanetli serisinin ikinci kitabı çıkıyor bahsi geçen seriyi okumadım ama eminim büyük haber Lanetli’yi okumalıyım artık :alien: :partying_face:

4 Beğeni

Kitabın boyutu küçük… Akılçelen sıvıyor şu an, Oathbringer’da tüy dikecekler.

1 Beğeni

Sinirlerim bir kez daha bozuldu. Evdekiler 16x24.

Yok canım 38 yıllık 7 patates markalı yayınevi batmış olamaz. (Adı batasıca!)

3 Beğeni

Cidden boyut farkı mı var? ahahaha işte haber diye buna derim :sunny:

2 Beğeni

Evet, farklı. Sırada ne var? Oathbringer ikiye bölünüyor ve ayraçsız gelecekmiş. Acayip tasarruf edilmiştir eminim bu tercihle. :joy: Bana kalırsa SkyWard aydinger kağıda filan basılır. Hani bakınca 7-8 sayfayı okuyabildiğiniz türden kağıtlar. :joy:

5 Beğeni

Siz söyleyince bi mantıklı geldi.

3 Beğeni

Benim gibi Bayan Peregrine hayranlarına duyurulur,5.kitap 14 ocak 2020’de! :blush: @Asli_Dagli Hanımefendi göreve! :smile:

9 Beğeni

Bu arada bu gerçek kapak değil. Onu şu anda ifşa etmiyorlar. :slight_smile:
Lakin duyuruyu gördüğümden beri Kuşlar Divanı, Kuşlar Meclisi gibi bin bir tane isim dönüyor kafamda:) Sanırım kanımda Peregrine çevirmek varmış:)

13 Beğeni

Çevirilerinizi eminim benim gibi birçok kişi beğeniyordur özellikle bu seride çok başarılı.Adınız Peregrine adı ile bir oldu artık :smile:

3 Beğeni

Ben bu seriyi ilk 3 kitabını birden alarak okumuştum. Sonra nedendir bilinmez sattım gitti. Bin pişmanım şimdi seri eksik olmasın diye 4 ü de alamıyorum. Kendi içinde bir kısır döngüye sürüklenmiş durumdayım :smile:

2 Beğeni

Ahaha o halde ilk uc kitabi ve masal kitabini ikinci el filan bulup almak lazim:)