Yeni Kitap Haberleri

2017 Hugo En İyi Roman Ödülü yazıyor kapağında.

7 Beğeni

Aha bu nerden çıktı şimdi. :scream:

3 Beğeni

Hayda. Bu nereden çıktı hakikaten. Türkiye spekülatif kursu piyasasında, bu seneki en büyük patlak bu olsa gerek. Bir kere Kameron Hurley 2017’de herhangi bir Hugo’ya aday bile olmadı. Daha önceden Best Fan Writer Hugo’su var sadece, bir de Geek Feminist Revolution’la bir adaylığı.

Ha, neden böyle bir şey oldu. Çünkü orijinal kapakta Kameron Hurley’nin altında Hugo ödüllü yazar yazıyor.

Bir de kitap The Stars Are Legion, buradaki Legion kalabalık anlamında, leyjon anlamında değil. Star Wars mu bu?

13 Beğeni

Kitabı sattırmak için türlü hileler. :triumph::triumph: 2017 yılı hugo ödülü sahibi The Obelisk Gate ile N.K. Jemisin. İlk kitabı Beşinci Mevsim ile 2016 yılında da bu ödülü almıştı. @irbis tavsiye için tekrar teşekkürler. :wink::wink:

4 Beğeni

Bunun bir hile olduğunu düşünmüyorum. Biraz ağır konuşmak ihtiyacı hissediyorum açıkçası. Buram buram bilgisizlik kokuyor bu.

Jemisin şahane bir yazardır. Üç Hugosunu da sonuna kadar hak ediyor.

6 Beğeni

Çok Sert ve Akıl Almaz demişler mi gerçekten. Hugo ödülünü bir kez almak tüm kitaplara ödüllü yazar sıfatı eklenmesine olanak veriyor mu gerçekten, yabancı kapağı için söylüyorum.

2 Beğeni

Boş verin hugoyu mügoyu, bestselleri. Yazar ağırlıklı almak daha mantıklı. Ancak ergenler kanar bu gibi pohpohlamalara

2 Beğeni

Demir Altın mı :scream::scream: Ben neden göremiyorum?

3 Beğeni

Daha önce duyurulmuştu yakında diye. Bandrol alınmış satışa sunulması uzun sürmeyecektir :wink:

2 Beğeni

Ursula Le Guin’in Orsinia Öyküleri yakında İthaki Modern’de diyorlar :slight_smile: Hem de Çiğdem Erkal (İpek) çevirisiyle.

15 Beğeni

Muhteşem bir haber :+1:

2 Beğeni

:metal:t3:

15 Beğeni

Vermeyin haber artık istemiyorum :astonished::astonished:

6 Beğeni

Dokudünya ne demekse

4 Beğeni

İthakiyi durduramıyoruz efenim.

Orhan Gencebay şarkısı gibi.

6 Beğeni

Bu aralar çıkan karanlık kitapların sayfa sayısı epey uzun oluyor. Kitap uzunluğu 672 sayfaymış

2 Beğeni

Bunun fan made bir çalışma olduğunu anlamak saniyeler almazken umarım gerçekten ciddiye almamışsınızdır.

3 Beğeni

Valla bende kurgusanat paylaşınca, paylaşım dedim ama yabancı sitelerdede var. Sanırsam bu oyuncular ve poster gercek

2 Beğeni

İşte budur. Müthiş bir haber. Oleyyyyy😋

4 Beğeni

Ben size tatmin olacağını şeyler çıkaracağız, az sabredin demiştim. Öte yandan daha neler neler çıkacak.

16 Beğeni