2017 Hugo En İyi Roman Ödülü yazıyor kapağında.
Aha bu nerden çıktı şimdi.
Hayda. Bu nereden çıktı hakikaten. Türkiye spekülatif kursu piyasasında, bu seneki en büyük patlak bu olsa gerek. Bir kere Kameron Hurley 2017’de herhangi bir Hugo’ya aday bile olmadı. Daha önceden Best Fan Writer Hugo’su var sadece, bir de Geek Feminist Revolution’la bir adaylığı.
Ha, neden böyle bir şey oldu. Çünkü orijinal kapakta Kameron Hurley’nin altında Hugo ödüllü yazar yazıyor.
Bir de kitap The Stars Are Legion, buradaki Legion kalabalık anlamında, leyjon anlamında değil. Star Wars mu bu?
Kitabı sattırmak için türlü hileler. 2017 yılı hugo ödülü sahibi The Obelisk Gate ile N.K. Jemisin. İlk kitabı Beşinci Mevsim ile 2016 yılında da bu ödülü almıştı. @irbis tavsiye için tekrar teşekkürler.
Bunun bir hile olduğunu düşünmüyorum. Biraz ağır konuşmak ihtiyacı hissediyorum açıkçası. Buram buram bilgisizlik kokuyor bu.
Jemisin şahane bir yazardır. Üç Hugosunu da sonuna kadar hak ediyor.
Çok Sert ve Akıl Almaz demişler mi gerçekten. Hugo ödülünü bir kez almak tüm kitaplara ödüllü yazar sıfatı eklenmesine olanak veriyor mu gerçekten, yabancı kapağı için söylüyorum.
Boş verin hugoyu mügoyu, bestselleri. Yazar ağırlıklı almak daha mantıklı. Ancak ergenler kanar bu gibi pohpohlamalara
Demir Altın mı Ben neden göremiyorum?
Daha önce duyurulmuştu yakında diye. Bandrol alınmış satışa sunulması uzun sürmeyecektir
Ursula Le Guin’in Orsinia Öyküleri yakında İthaki Modern’de diyorlar Hem de Çiğdem Erkal (İpek) çevirisiyle.
Muhteşem bir haber
Vermeyin haber artık istemiyorum
İthakiyi durduramıyoruz efenim.
Orhan Gencebay şarkısı gibi.
Bu aralar çıkan karanlık kitapların sayfa sayısı epey uzun oluyor. Kitap uzunluğu 672 sayfaymış
Bunun fan made bir çalışma olduğunu anlamak saniyeler almazken umarım gerçekten ciddiye almamışsınızdır.
Valla bende kurgusanat paylaşınca, paylaşım dedim ama yabancı sitelerdede var. Sanırsam bu oyuncular ve poster gercek
İşte budur. Müthiş bir haber. Oleyyyyy😋
Ben size tatmin olacağını şeyler çıkaracağız, az sabredin demiştim. Öte yandan daha neler neler çıkacak.