Yeni Kitap Haberleri

Sunlari da koyayim:)

25 Beğeni

Bugün bombardıman var. Holey beeeeee

5 Beğeni

Alla Alla sayı saymayı mı unuttun Ey İthaki, ne yapalım kürsüye çıkalım Ey ithaki mi diyelim :slight_smile: Tamam anladık, serinin eski okurlarını seviyorsun da bizi neden sevmiyorsun :slight_smile:

9 Beğeni

Offf sonunda ya. Iki gundur niye böyle mutlu haberler alıyorum başıma bir şey geldi de haberim mi yok.

5 Beğeni

Bende ciltli çıkar diye bekliyorum. Umarım çıkar :crossed_fingers:

2 Beğeni

tumblr_phj4whqjZ21w1yjv2o1_400

5 Beğeni

Bu hangi seri yaw :slight_smile:

1 Beğeni

Pers Prensi diyeyim de cahilliğim ortaya çıksın

5 Beğeni

Keşke ilk iki kitap da tekrardan basılsa

1 Beğeni

Eğleniyor muyuz rıhtıııım? Dık cıs dık cık :confetti_ball::krs:

7 Beğeni

Bu yazara ait kitapları Pegasus ve Artemis yayınları çıkarmış.Sevinsem mi sevinmesem mi :slight_smile:

Edit:Tek parmağı neden yok o adamın :joy::joy:

2 Beğeni

Çok şükür şu kitabın adını düzgün çeviren bir yayınevi.

Daha önce şöyle saçmasapan bir adla çıkmıştı Artemis’ten.

image

10 Beğeni

Bu seri için ekşide güzel yorumlar vardı.

3 Beğeni

Memur adamız bizimde bütçemiz belli. Karı kapıya koyacak. Bu ne ya bu kadar güzel haberler verilir mi ardı ardına.

7 Beğeni

Koskoca Kadim Kanunlar yazıyor görmüyor musun? :joy:

2 Beğeni

Malum baslikta benim adimi vermediginiz icin boyle boyle haberlerle cebinizi kurutarak intikam almaya niyetliyim. Bir de yeni kitaplarim var ama gordugunuz uzere Kitapfelek’e yazmiyorum. :expressionless:

14 Beğeni

Eski forumda Şiddetin Tohumu - Joe Abercrombie başlığını devamlı hortlatan biri olarak bu seriyi nihayet İthaki’de gördüm artık gözüm açık gitmeyecek. Artemis çok ilgisiz davranmıştı seriye. İlk iki kitabı okudum ama tabi ki İthaki’den tekrar alıp başlayacağım. Artemis’in serinin okuyucularına eziyet ettiği zamanlarda ekşideki yorumlarda iştah kabartıcıydı. the first law - #35952991 - ekşi sözlük ekşidekiler gibi benim de favori karakterim Sand Dan Glokta. Güzel bir seri herkese tavsiye ederim.

6 Beğeni

Bence sen ihaleyi kaptın. Hayırlı olsunlar gelir yakında. :wink: Hadi itiraf et artık. Ne zaman başlarsınız çeviriye, yoksa çoktan bitti mi çeviri? :joy: ( bu arada malum başlık malazan mi yoksa Akılçelen mi :joy::thinking: )

3 Beğeni

Yok yok. Kitap bende degil. Olsa agzimda bakla islanmazdi. Zaten forumda bir konuda ters dustugumuz bir arkadas vardi, ona, “Sizin en istediginiz kitabi cevirecegim, size de gondertmeyecegim,” demistim. O da bana “Bir gun size Malazan onerirlerse sakin almayin,” demisti. Kitabin cevirisi bende olsaydi ilk onu bulup yamuk gulumsemeli smayli atardim. Ama degil.

Ben hakikaten kendi kendime trip atiyorum. :expressionless:

7 Beğeni

Kendisi Logen ninefingers :slight_smile:

3 Beğeni