Yeni Kitap Haberleri

Daha önce böyle bir yazı var mıydı?

Neredeyse 1 yıldır öyle yazıyor babilde

1 Beğeni

@Strenergy dün kapağı paylaşıp haber vermişti, satışa çıkmış.
,

5 Beğeni

Yorum sizlerin.

Zaman Çarkı Karton Kapaklı kitapların devamını merak edenler için

1 Beğeni

Bilmiyorum tabi sormak lazım ama bu kapak tek baskılık olabilir, siyah kapak baskıları devam ediyordur.

Siyah kapakla yeni baskı yaptılar zaten. Bu filmin ekmeğini yemek için yapılmış gibi :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Yazıp sordum, bakalım bir cevap verirlerse paylaşırım.

Sonradan Ekleme:,

Şöyle bir cevap verdiler.

com

Herhalde ciltli baskı eski kapakla devam edecek. Yine de ben bir kaç ay bekleyeceğim. Hayırlısı artık :slight_smile:

2 Beğeni
2 Beğeni

Frank Schätzing - Son dakika

7 Beğeni

Tam ben de Kitapyurdu linkini paylaştım ki bu paylaşım geldi peşinden. :slight_smile:

1 Beğeni

Kapak yine şahane

25 Beğeni

Mitolojiyi kaynak alan kurgu mu?

Belki bilenler vardır diye şunu da sormak istiyorum, Yunan mitolojisi için kurgular var mı?

Sonradan Ekleme:

Epik fantastik kurguymuş…

3 Beğeni

Orjinal kapağı kullanmışlar sadece kitap ismi ve yazar ismi yeri ve fontudeğiştirilmiş. Bence doğrusunu yapmışlar orjinal kapak çok güzel, yeni kapakla uğraşmaya gerek yok.

image

4 Beğeni

Kirke’nin satışlarından sonra mitoloji kitapların basımında artış göreceğiz galiba.

2 Beğeni

Soruyu tam anlamamış olabilirim ama Madeline Miller’ın kitapları bu kapsamda sanırım. Ben, Kirke ve Akhilleus’un Şarkısı. Ayrıca Margaret Atwood’un Penelope kitabı da olabilir.

1 Beğeni

Teşekkürler.
Yunan mitolojisini temel alan yakın zamanda yazılmış kurguları sormuştum. Kirke siparişi vermiştim, Akhilleus’un Şarkısını ve Penelope kitaplarını alfakitap sepetine ekledim,

1 Beğeni

Bu listede bulunan kitapları alıyorum yavaştan.

1 Beğeni

Ben bunları unutmuşum :frowning: daha önce forumda konuşmuşuz. Unutmamak için bu kez favorilerime ekledim :slight_smile: