Baktım şimdi meraktan
Kıyamet Polisi sanırım kitabın adı. 3 kitaplık bir seri ve ilk kitap daha önce Tekin Yayınevinden basılmış. Şefika Kamcez çevirisiymiş Tekin Yayınevinden çıkan acaba İthaki yeniden mi çevirdi?
Beklenen 50.kitap bu değil sanırım daha yazarı bile 43 yaşında benim bildiğim kadarıyla yakın zamanda çıkan eserleri klasik olarak eklemiyorlardı.
Beklenen kitap denilince ben 50. kitap sandım ama alakası yok sanırım 
Haklısınız. 50. Kitap olamaz. Bilimkurgu Klasikleri 2000 öncesi çıkan kitapları ele alıyor.
Cadılar madılar
@Agape
Beni koymamışlar, çok içerledim. Ben olsam benden başkasını koymazdım. Hıh… 

Aaa çok ayıp etmişler bak.
Hemen söyleyelim seni de koysunlar.
Bu arada nedir bu tam olarak, roman mı, araştırma kitabı mı, çizgi roman mı?
Kıyametin son üç harfi çıkmış.M, E özellikle T.
“Kıyamet polisi” geliyor, umarım devam kitapları için çok beklemeyiz.Serinin kaderi Enginlik serisine benzememesi dileğiyle.
https://www.instagram.com/p/B3m1NU2hc2E/?igshid=1wowsze7ey0pq
@YaprakOnur çevirisi ile Ysabel;
https://www.instagram.com/p/B3m173flK3t/?igshid=179tik0ro9uq3
Şu başlığa her seferinde Lovecraft toplu eserleri görme umudu ile giriyorum ama olmuyor :’)
Bu ay matbaadan gelmesi bekleniyordu diye biliyorum, yanlış mıyım @Strenergy ? 
Evet bu ay içerisinde gelmesi bekleniyor. Fuar öncesi olduğundan yeni kitaplar ve tekrar baskılar nedeniyle matbaa yoğunluğu yaşanıyor.
Teşekkürler 
Flaneur’un yeni çıkacak kitaplarını merak ediyorum ama özellikle VASMERS BRUDER’ı çok merak ediyorum birde From Hell gibi bir baskıyla gelecek olursa deme keyfime…2019’un sonuna yetişir umarım 
Merak edenler için diğer gelecek kitaplar:
Gibrat’ı uzun zamandır bekliyordum ama Youtube’dan 'My favourite thing is monsters’a baktım. Sanırım çizerin eskizlerinden oluşuyor. Ama diyalog falan da var. Baya hoş görünüyordu. Çok da kalın. Hemen çıksalar keşke…Bir de uzun zamandır baskısı olmayanlar var. Erteleyiş’in yazın güya baskısı yapılacaktı ama önceliği yenilere veriyoruz diye cevap verdiler geçen gün.
Matteo’nun basılmasını uzun zamandır bekliyorum. Gibrat üstadın kitabı.
Daha son çıkan 3lüyü alamadan yeni kitaplar çıktı başımıza
bir de sayılı basıyorlar yetişemeyeceğim kalmayacak diye stres oluyorum