Ergen fantastiğe giriyor bu kitap sanırım. Maalesef.
Kitabın arka kapağını okuyunca bana çok da ergence görünemedi. Daha çok Genç Yetişkin Fantastik gibi geldi. İçerik nasıldır okumadan bilemeyiz elbette ama Wardstone, Belgariad, Fablehaven de genç yetişkin kategorilerine girseler de harikadır. Yani içinde vıck vıck aşk meşk yoksa kurgusu ve hikayesi de iyiyse fena olmayabilir.
Öfkelidoğan bana da genç yetişkin gibi geldi. Salon’dan çıkan ve okumak istediğim, Goodreads puanları inanılmaz olan iki kitap var. Evreni Yutan Çocuk ve Kya’nın Şarkı Söylediği Yer.
Bu arada tam sohbetin üzerine cevap geldi iyi oldu Kızıl Serçe serisi son kitap hazırlık aşamasındaymış,büyük ihtimal yıl sonuna kadar çıkar çünkü bu seriyi hızlı basıyorlar.Ayrıca almak için bekleyen ama kutulu çıkar mı acaba diye düşünüp tereddüt yaşayan varsa buyurunuz
Artı bir
Artı yirmi karakter
Arkadaşlar bu yayını alan, örnek fotoğraflar atabilecek biri var mıdır acaba.?
TWD kitap serisi, galiba 8. kitap oldu.
https://www.babil.com/yuruyen-oluler-eve-donus-kitabi-robert-kirkman
Lovecraft için sabırsızlanıyorum,umarım gerçekten Alfaya yakışan basımlar olur
Kapak tanıdık geldi mi?
Aşağıya foto bıraktım.
Tanıdık Kapak
Çok teşekkürler dostum. Fiyata göre güzel bir esere benziyor. Bende çok düşünmeden az önce sipariş verdim.
Boyutuna dikkat et yalnız, sonra hayal kırıklığına uğrama.
Boyutu kitapçıda az çok görmüştüm ama jelatinde olduğu için inceleyememiştim.
Bu hangi yayınevinin alt markasıydı? Sanki öyle hatırladım.
Alt marka değil. Yeni bir yayınevi. İlknur Özdemir gibi güçlü bir yayınevi yönetmeni var. İleride çok iyi yayınlar geleceğini tahmin ediyorum.
Yeni kitap öncesi şunu da bırakayım şuraya.
Gece Kitaplığı’ndan çıkan Conan kitaplarındaki öykülerin aynısı mı olacak acaba?