Yeni Kitap Haberleri

Ergen fantastiğe giriyor bu kitap sanırım. Maalesef.

Kitabın arka kapağını okuyunca bana çok da ergence görünemedi. Daha çok Genç Yetişkin Fantastik gibi geldi. İçerik nasıldır okumadan bilemeyiz elbette ama Wardstone, Belgariad, Fablehaven de genç yetişkin kategorilerine girseler de harikadır. Yani içinde vıck vıck aşk meşk yoksa kurgusu ve hikayesi de iyiyse fena olmayabilir.

6 Beğeni

Öfkelidoğan bana da genç yetişkin gibi geldi. Salon’dan çıkan ve okumak istediğim, Goodreads puanları inanılmaz olan iki kitap var. Evreni Yutan Çocuk ve Kya’nın Şarkı Söylediği Yer.

1 Beğeni

Bu arada tam sohbetin üzerine cevap geldi iyi oldu Kızıl Serçe serisi son kitap hazırlık aşamasındaymış,büyük ihtimal yıl sonuna kadar çıkar çünkü bu seriyi hızlı basıyorlar.Ayrıca almak için bekleyen ama kutulu çıkar mı acaba diye düşünüp tereddüt yaşayan varsa buyurunuz :star_struck:

8 Beğeni

Artı bir
Artı yirmi karakter

2 Beğeni

Arkadaşlar bu yayını alan, örnek fotoğraflar atabilecek biri var mıdır acaba.?

3 Beğeni

TWD kitap serisi, galiba 8. kitap oldu.

https://www.babil.com/yuruyen-oluler-eve-donus-kitabi-robert-kirkman

4 Beğeni

Lovecraft için sabırsızlanıyorum,umarım gerçekten Alfaya yakışan basımlar olur

3 Beğeni

Kapak tanıdık geldi mi?

Aşağıya foto bıraktım.

Tanıdık Kapak

0001814294001-1 0001841375001-1

2 Beğeni

Benim siparişim henüz gelmedi ama twitter hesabındaki paylaşımlarda şu örnekler var.EHY9z_HX0AEZIen EHY9zkSWwAAC0oN EHY90eFXYAAzkEg EHYwnHWW4AAgk89

6 Beğeni

Çok teşekkürler dostum. Fiyata göre güzel bir esere benziyor. Bende çok düşünmeden az önce sipariş verdim. :+1:

2 Beğeni

Boyutuna dikkat et yalnız, sonra hayal kırıklığına uğrama.

2 Beğeni

Boyutu kitapçıda az çok görmüştüm ama jelatinde olduğu için inceleyememiştim.

2 Beğeni
3 Beğeni

Bu hangi yayınevinin alt markasıydı? Sanki öyle hatırladım.

1 Beğeni

Alt marka değil. Yeni bir yayınevi. İlknur Özdemir gibi güçlü bir yayınevi yönetmeni var. İleride çok iyi yayınlar geleceğini tahmin ediyorum.

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/B34jxkOJ7xy/?igshid=17bvje7d5ym3v

4 Beğeni

8 Beğeni

Yeni kitap öncesi şunu da bırakayım şuraya.

4 Beğeni

Gece Kitaplığı’ndan çıkan Conan kitaplarındaki öykülerin aynısı mı olacak acaba?

1 Beğeni