Harbiden ne tesadüf…
Bence bu seferki tesadüf.
Kitap yarın ön siparişe açılıyor, Epsilon’un da dizi olayını bilmesine imkan olmadığına göre (?) tesadüf diye düşünüyorum. 

Bu tek mi yoksa seri mi?
Aynen hocam, tek. (20)
Üşenmedim baktım, bu kitabın telifi yok. Telifi olmayan 500 sayfalık kitaba 48 lira istiyorlar, piyasadaki diğer telifsiz kitapları düşününce bence pahalı.
En son bi yayınevi Alastair Reynolds basacaktı ne oldu o, ne zaman demişlerdi? Ve hangi yayıneviydi?
Çıkmadı sanırım daha kitap, değil mi?
Ben en son sorduğumda yurtdışından onay bekliyorlardı. Kapak vs herşey hazırmış.
Artemis Yayınları’ndan aralarında Mehmet Berk Yaltırık’ın bir öyküsünün de yer aldığı yeni bir derleme geliyor.
Kapağı çok hoş olmuş.
Baktım ama bulamadım Robert Beatty’nin Serafina serisinin dördüncü kitabı yok sanırım son alınanlarda. Yabancı yayınları olması lazım. @Strenergy
Yabancı, İthaki ve Müptela Penguen olarak bandrol alıyor ancak yakın zamanda bende denk gelmedim bu yazara ait bandrole.
Hooof ya… Hayal kırıklığı yine. 
En azından Eylül başından beri alınmamış, alınmış olsaydı çoktan basılmalıydı. Daha hazır değil sanırım.
Allah’tan seri bitince kutulama filan yapmıyorlar. Yaparlarsa bu sefer çok pis çemkiririm. 
Bir ilk olur kutulama yapma kararı alırlarsa kazanın altını ateşle. 
Kapak şahane. Yazı tipi enfes.