Yabancı, İthaki ve Müptela Penguen olarak bandrol alıyor ancak yakın zamanda bende denk gelmedim bu yazara ait bandrole.
Hooof ya… Hayal kırıklığı yine.
En azından Eylül başından beri alınmamış, alınmış olsaydı çoktan basılmalıydı. Daha hazır değil sanırım.
Allah’tan seri bitince kutulama filan yapmıyorlar. Yaparlarsa bu sefer çok pis çemkiririm.
Bir ilk olur kutulama yapma kararı alırlarsa kazanın altını ateşle.
Kapak şahane. Yazı tipi enfes.
Çınar Yayınları’nın yeni kitabı Craven Malikânesi
“Craven Malikânesi.
Bir şans ver.
Gece burada kal.
Goodreads Okurlarına Göre Yılın En İyi Korku Kitaplarından Biri!”
Kara Çınar beş gelmedi… Serafina yok… Malazan kayıp… Shirley Jackson - Piyango ertelene ertelene ağaç etti… Rivers of London geliyor. Sarı Duvar Kağıdı şaşırttı. Brandon Mull’dan haber yok… Özgürlük Hapishanesi hâlâ basılmadı… Bu sene fuar beklentileri karşılamadı.
2017 yılının demek istemişler sanırım
2017 yılının en iyi korku kitabının -Goodreads’e göre- bunca sene basılmaması da garip… Neyse zaten geçmişten geldiğimiz için sorun yok. 21 sene beklenenler var, iki sene geçmiş çok mu?
Valla doğru söze ne denir… Kitap ilgi çekici ama ‘en iyi’ de değilmiş bu arada, aday olmuş. En iyilerinden biri demelerinin sebebi. En iyi olarak Stephen King - Elevation seçilmiş.
Olsun… Ben Çınar’ın uzun vadede rakip olacağını düşünüyorum fantastik, korku, bilimkurgu alanında. Bu yüzden de mümkünse almaya çalışacağım. Kara Çınar serisi de çok güzel. Destek vermezsek daha çok ağlarız gibi geliyor.
Yalnız kapağı beğenmedim.
Stephen King ise “Birinci belli, ikinci kim?” meselesi. O kazana düştü. Bu yüzden onu saymıyoruz.
Kapağı ben de sevmedim. Ve diğer konuya da katılıyorum Salon, Çınar, Panama gibi yayınevlerini bilim kurgu, fantastik ve korku alanında daha çok görmeyi isterim.
Jaguar’dan çıkan kitapları sorgusuz sualsiz ekliyorum sepete. Kitapları, çevirileri, kapak tasarımları vb tüm çalışmalarında çok kaliteli işlere imza atıyorlar. Çok seviyorum be…
Jaguar gerçekten hakkını vererek yapıyor bu işi. Bende çok seviyorum çalışmalarını.
Michael Ende’nin 2 kitabı pegasus tan çıkıyor.
Büyü okulu ve diğer öyküler
Hoyrat rodrigo ve yaveri bücür