Yeni Kitap Haberleri

resim

resim

8 Beğeni

Ateş ve Kan
https://www.kitap365.com/urun/detay/kitap/ates-ve-kan/316873

10 Beğeni

Fiyat uygun görünüyor

@Agent7 doğrusu ben daha yüksek bekliyordum, ama neyse fiyat hakkında konuşmasak daha iyi olacak sanki :slight_smile:

3 Beğeni

Bence de. Çevirmenler de tanıdık ama yine uygun fiyatı. :slight_smile:

2 Beğeni

Karton kapak mı çıkmış kitap. Ana Serinin ciltli baskısı konuşuluyordu ama bu kitap için karton kapak tercih etmişler.

1 Beğeni

Karton. Ciltli çıkaramayacaklarını söylediler daha önce. Sayfa sayısından dolayıymış. 700 küsür halbuki ne alaka anlamadım.

2 Beğeni

Ciltli yakışırdı doğrusu. Örneğin cilti 45-50 tl olsa gayet uygun olurdu

4 Beğeni

Taht Oyunları ciltli çıktı ve 832 sayfa. 10 lira fazla olsun ciltli olsun taraftarıyım.

3 Beğeni

Özel bir cilt olsun, suni deri olsun vb beklentim yok ama keşke sert karton kapak baskıda alternatif baskı olarak olsaydı.

7 Beğeni

Epsilon Yayınları %50 indirim aranıyor. Şımardık, %35-%40 kesmiyor artık :slight_smile:

3 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam bu kitap 1000 sayfayı aşkın olmayacak mıydı? 700 küsur sayfası var.

2 Beğeni

Devam kitaplarını çok merak ediyorum alta yakında yazmışlar,bu Şömizli baskılara bayıldım gelecek olanlar için sabırsızlanıyorum :heart:

9 Beğeni

Conan ve Kull’ u ilk defa efendiliğinden ve isitkrarından ödün vermeden derli toplu halde dilimize kazandıran Hüseyin Bey’ den farklı bir platformda geniş kapsamda Robert E. Howard çevirilerinin gelmesine yönelik haberler var:

17 Beğeni

https://kidega.com/kitap/ben-yusuf-329925/detay

6 Beğeni

Çeviriyi İthakiden Alican Saygı Ve Emre Aygün yapmış. Nasıl yani diyorum :sweat_smile:

4 Beğeni

Robert howard’ın Almuric isimli bir kitabı var, sanırım MonoKL tarafından yayınlanmış. Onu da basacaklar mı acaba, sormanız mümkün mü?

1 Beğeni

Basılmış eserlere girmeyeceğim demişti daha önce.

Bu arada şuan piyasada var mı bilmiyorum ama Monokl’ den çıkan Almuric çeviri bakımından sıkıntılı değildi. Gayet rahat bir okuma yaptığımı hatırlıyorum.

Nadir Kitap’ a baktım. Halen 14-16 tl aralığında bulunabiliyor baskıları.

3 Beğeni

İki tane haberi var rıhtım portal da. Biri çevirmen olarak röportaj şeklinde. İkincisi de kendi Conan algısı üzerine bir denemesi. Yeterli fikri elde edebilirsiniz yazılardan.

1. Çevirmenin Çemberi: Conan – Kayıp Rıhtım

2. https://kayiprihtim.com/dosya/conan-kimdir-kim-degildir/

3 Beğeni

Şimdi baktım Kitapyurdu’nda da varmış. Çeviri sıkıntılı değilse sipariş veririm o zaman. Sağolun.

@Ufuk bey, evet aslında Hüseyin bey İthaki ve Gece Kitaplığı’nın basmış olduğu Conan’lar arasındaki farkı açıklasa süper olur bence de. Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.

4 Beğeni

Hüseyin beyden Ithaki ile aranızda nasıl bir fark var, hanginizin yaptığı iş güzelse onu alalım diye görüş istemek de ne bileyim :confused:

@emrealper in paylaştığı linkten nasıl bir çalışma ortaya konduğunu, hangi süreçlerden gectiğini birinci elden okuyup karar vermek daha iyi olur.

3 Beğeni