Yeni Kitap Haberleri

Buna çok sevindim ben şahsen. Sevdiğimiz tarzları yayınevlerine dağılması bizi tekelden kurtarır bana kalırsa. Mesela TED Chiang’ın Exhalation kitabı için ingilizcesini satın almış olmama rağmen MonoKL çıkarsın diye bekliyorum. Şubatta Çıkacakmış. Geliş kitabını @mit çevirmişti, enfesti. Hepsi bassa keşke, gün gelecek beklediğimiz bilim kurgu kitaplarının hangi yayınevineninden çıkacağını takip edeceğiz umarım. Şu yayın evi basmazsa, kitap sahafa düşer servet ödemek zorunda kalırız demek yerine.
Polemiğe girmemeleri de normal, ithaki çok büyük bir yayınevi pastadaki dilime baktığımızda. Dört tane alt yayınevi var, dünyanın parasını çeviriyorlar. Bence o konuda da bir yedirememizlik var, bence İthakinin basmaya hazırlandığı bir kitabı falan elinden almışlardır belki :sweat_smile:

@Ufuk seviyoruz @alper i, oyunla da olsa bir noktayı görmediğim bir açıdan gösterdi. Böyle bikaç dostun olsun yeter :sweat_smile::hugs:

10 Beğeni

Aklın yolu bir. Aklımıza gelmişti bizimde. Bakalım yeni yayın döneminde neler gelecek Salon dan.

3 Beğeni

Evet, ben en çok da Can, İş Bankası gibi büyük yayınevlerinden bekliyorum. Çok iyi işler çıkarabilirler. Mesela sert kapak bilimkurgu klasikleri dizisi gelebilir ve çok harika olur. Ya da henüz dilimize kazandırılmamış büyük fantastik seriler ciltli gelebilir.

6 Beğeni

Umarım az da olsa yer vermeye başlarlar programlarında. :slight_smile:

2 Beğeni

Akira geliyor sonunda

12 Beğeni

Jurnal Fransızca diye biliyorum. Aslında evet, İtalyanca ve Fransızca birçok sözcüğün kökeni Latincedir

1 Beğeni
4 Beğeni

Neredesin ciltli Lovecraft, neredeeeeeeeeee? :grin:

5 Beğeni

Malazan serisinden haber var mı ?

2 Beğeni

Hayatımda hiçbir kitabı bu kadar beklememiştim valla.Fuara yetişecek dediler ve umarım yetişir yani.Bir erteleme daha olursa kafayı yemem garanti. :thinking:

2 Beğeni

Umarım ertelenmez, yoksa forumca kafayı yeriz :smiley:

4 Beğeni

MonokL mu basacakmış Exhalation’ı? :slight_smile:

4 Beğeni

Güncelleme;

IMG_20191102_182103

12 Beğeni

Daha kasım ayına yeni girdik :neutral_face:

3 Beğeni

Ahh ah… (20 karakter)

1 Beğeni

Haber verdiğin iyi oldu, @Strenergy ve @fortknoxt her yeni mesajında ışte bu sefer Lovecraft haberi geldi diye beklentiye giriyordum.

4 Beğeni

Böyle dediler ama. Çevirisini sen yapmıyor musun :sweat_smile: üzer bu beni bi miktar.

4 Beğeni

Hayır, ben yapmıyorum. Bir ara bahsi geçmişti aramızda ama sonra görüşmedik bir daha. Şimdi senden duyuyorum basılacağını :slight_smile:

3 Beğeni