Yeni Kitap Haberleri

1 Beğeni
4 Beğeni

Neredesin ciltli Lovecraft, neredeeeeeeeeee? :grin:

5 Beğeni

Malazan serisinden haber var mı ?

2 Beğeni

Hayatımda hiçbir kitabı bu kadar beklememiştim valla.Fuara yetişecek dediler ve umarım yetişir yani.Bir erteleme daha olursa kafayı yemem garanti. :thinking:

2 Beğeni

Umarım ertelenmez, yoksa forumca kafayı yeriz :smiley:

4 Beğeni

MonokL mu basacakmış Exhalation’ı? :slight_smile:

4 Beğeni

Güncelleme;

IMG_20191102_182103

12 Beğeni

Daha kasım ayına yeni girdik :neutral_face:

3 Beğeni

Ahh ah… (20 karakter)

1 Beğeni

Haber verdiğin iyi oldu, @Strenergy ve @fortknoxt her yeni mesajında ışte bu sefer Lovecraft haberi geldi diye beklentiye giriyordum.

4 Beğeni

Böyle dediler ama. Çevirisini sen yapmıyor musun :sweat_smile: üzer bu beni bi miktar.

4 Beğeni

Hayır, ben yapmıyorum. Bir ara bahsi geçmişti aramızda ama sonra görüşmedik bir daha. Şimdi senden duyuyorum basılacağını :slight_smile:

3 Beğeni

Valla çevirsen çok güzel olurdu. Merchant and Alchemist gate diye çok güzel bir hikayeye başlıyor o kitap. Çevirisi çıkacak diye duyunca bıraktım kaldı öyle. Aceba oyalıyor olma ihtimalleri vardır diye düşünüyordum ama ilk mesajıma da sonrakine de şubatta demişler. Taa eylülde sormuşum. Belki şeydir ama daha çeviriye gitmemiştir, yani sana gelecektir falan filan daha üç ay var çünkü.

1 Beğeni

Ay sonunda da önüzümdeki yılın başları filan diyorlarmış bir de. :joy: Deli oldum şu an.Şubat ayından beri bekliyorum ve istiyorummm!!

2 Beğeni

Allaaaaaaaah! Mutluluktan ağlayacağım.

2 Beğeni

Harry Potter ve Ateş Kadehi’nin resimlisi önümüzdeki ay çıkacakmış. YKY’ye bugün Facebook’tan sormuştum. Benim gibi bekleyenlere müjdeler olsun.

3 Beğeni

İstanbul fuarına yetiştirmeye çalışmışlardı ama olmadı demek. Neyse ay sonu olsun bizim olsun. :slight_smile:

4 Beğeni

Akira için böyle bir cevap aldim gerekli şeylerden.Umarim hemen onay gelir de baskı yapar.

4 Beğeni