Valla çevirsen çok güzel olurdu. Merchant and Alchemist gate diye çok güzel bir hikayeye başlıyor o kitap. Çevirisi çıkacak diye duyunca bıraktım kaldı öyle. Aceba oyalıyor olma ihtimalleri vardır diye düşünüyordum ama ilk mesajıma da sonrakine de şubatta demişler. Taa eylülde sormuşum. Belki şeydir ama daha çeviriye gitmemiştir, yani sana gelecektir falan filan daha üç ay var çünkü.
Ay sonunda da önüzümdeki yılın başları filan diyorlarmış bir de. Deli oldum şu an.Şubat ayından beri bekliyorum ve istiyorummm!!
Allaaaaaaaah! Mutluluktan ağlayacağım.
Harry Potter ve Ateş Kadehi’nin resimlisi önümüzdeki ay çıkacakmış. YKY’ye bugün Facebook’tan sormuştum. Benim gibi bekleyenlere müjdeler olsun.
İstanbul fuarına yetiştirmeye çalışmışlardı ama olmadı demek. Neyse ay sonu olsun bizim olsun.
Hardcover olarakta basarlar inşallah.
Ben kesin gelir diye düşünüyorum Incal’ın var sonuçta mesela.
Hc baskıları için en son 2 ay önce sormuştum GYO için özel baskı düşünüyoruz demişlerdi ama hala ses seda yok.
Manga değil novel bu arada. Ve yazarı da Satoshi Kon değil. Ama umarım basılır gerçekten. Şimdiden heyecanlandım.
Diğer yarım serilerin devam kitaplarını geciktirecekse umarım basılmaz.
Aaah basılması gereken onlarca light novel var. Birisi bir ucundan tutsun da gerisi gelir inşallah. Çok severek okuduğum seriler var şu sıralar. Ayrıca okumaları da kolay, insanı yormuyorlar.
Animesini Satoshi Kon yönetmişti. Onunla karıştırmışım. Afişte animesine ait.
Yanlış değilsem Aralık gibi çıkacağı söylenen HP Ateş Kadehi adlı kitaptan çizimler.Beklediğimden daha iyi olmuşlar.
Harika Özel baskıları topluyorum bende aynı serinin kendisi gibi özel baskılarda git gide karanlık daha ciddi oluyor gibi.Dediğin gibi çizimler iyi duruyor.Bu baskıyı bayadır merak ediyorum ama asıl merakım Zümrüdüanka Yoldaşlığı özel baskısı,nasıl olacak acep
Fuarda indie - Alastair Reynolds’lar vardı. Zima Mavisi ve Aquila Rift(yarığı mı yırtığı mı ne Türkçesi hatırlayamadım şimdi)
Mutlaka uğrayacağım Teşekkürler bilgi için. Dün ben de düşünmüştüm acaba var mıdır diye.
2-3 kısım yapıp kutulu satarlar bence
Tek ciltte olursa ki bende aynı görüşteyim çok zor ama her gün bir kez açar öperim kitabı çünkü bu resimli baskılar zaten çok iyi birde o kadar hacimli düşünemiyorum Dediğiniz gibi 2 parça olması kuvvetle muhtemel