Alfa mitolojiyide unutmamış bütün serileri ilerletiyor
Evet iki mitoloji kitabı aynı anda geldi güzel oldu.
İlk çıkan ikisini okudum. Biri kurgu dışı olarak çok ilerledi. Umarım bunlar tamamen kurgu eserlerdir.
Kapaklar enfes olmuş yine.
166 biraz fazla olmuş sanki
Benim bildiğim bunlar çizgi-roman değil, normal roman.
Yok değiller biliyorum ancak telifi vesair normal kitaba göre farklı oluyor diye biliyorum. Yoksa 10 sayfalık fasiküller bile 8-10 liraya satılıyor. Hoş kitabın etrafında DC’nin herhangi bi’ ibaresi yok ama.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar. Katılıyorum Ciltli 4 kitaba göre normal fiyat. N11’de biraz daha uygun.
166 da değil dikkatinizi çekerim. 244,94
Yani kitapçıya girip, dur şunu alayım diyecek birinin ödemesi gereken miktar bu.
John Steinbeck, İnka yayınları bir öyküsünü yayınlamış. İnka mı aldı acaba Steinbeck’in telifini
İnka’nın 2 kitabı var satışta, henüz okumadım ama “Yorum Yorar” kitabını geçenlerde almıştım. Kitabın künyesinde ve Google’da bilgi bulamadığım için yayınevi hakkında bir bilgi edinememiştim. Yayınevi hakkında bilgisi olan var mı?
İnka için bir şey diyemiyorum ama Le Guin’in kitabını buradan almak bana mantıklı gelmedi. Bu öyküyü içeren kitap hem 64 sayfacık hem de oldukça pahalı. Oysa Ayrıntı Yayınları’nın bastığı Rüzgarın On İki Köşesi’nde bu öykü zaten vardı. Kış Kralı da aynı şekilde mevcuttu (Karanlığın Sol Eli’ni sevenlere duyurulur) Rocannon’u özleyenler için de bir öykü yer alıyordu. Özetle, yayınevini bilmiyorum fakat bu hareketleri hoşuma gitmedi.
Bu arada Rüzgarın On İki Köşesi’ni tüm Le Guin severlere tavsiye ederim.
Bana da fiyat pek mantıklı gelmediği için almadım. Öneriniz olan Ayrıntı baskıyı edinirim. Steinbeck kitabının da sayfa sayısı az, kuşe kagıt ve resimli baskı galiba, yine de görmeden almayı düşünmüyorum.