Referans kitaplarına, çizgi romanlara falan kuşe kağıdı yakışıyor da öykü kitabına kuşe kağıt ilginç bir seçim değil mi?
Çok ilginç, telifin geçtiğini hiç duymadım. İnka’yı da yeni duyuyorum. Sel’in alt yayınevi olabilir mi diyeceğim ama sanmıyorum.
Çizimler nedeniyle kağıt tercihinin kuşe olmasının daha iyi olacağını düşünmüş olabilir yayınevi.
Steinbeck seviyorsan telif sorunu olacak gibi haberin olsun. İlerde Steinbeck kitapları sıkıntı olabilir.
Kullanıcı adınız yanıtta görünüyor
Aslında çok önemli değil, biraz alışkanlıktan karaladım, sadece yayınevi takibi, yeni kitaplar için kullanıyorum sosyal medyayı.
Zaten hiç yarım serilere dönüp bakmasınlar. Ah tabi onlardan kaynaklanmayan sorunlar vardı demi?
Sel’den bu zamana kadar basılan bütün külliyatı mevcut bende. Umarım değişiklik olmaz
Böceksiz Dönüşüm kapağı… Gözlerim yaşardı, hoşuma gitti.
Kapakları benimde hoşuma gitti. Ayrıca sayfa sayısı fazla olmayan kitapların kağıt kalitesi çok iyiydi. Şimdi Zorba’da nasıl olacak merak ediyorum.
Kafka istememiş tamam da o kadar alıştıktan sonra ister istemez böcek arıyor insan.
Ekleme: Yok değil mi böcek? Biraz kapak karışık gibi kenara köşeye baktım böcek bacağı, tüyü, kabuğu, kafası aradım. Yok sanırım, inanmak ne mümkün.
Şuraya bir lovecraft tüm eserler düşsün artık. Bekle bekle kök saldık, ağaç olduk.