Yeni Kitap Haberleri

Referans kitaplarına, çizgi romanlara falan kuşe kağıdı yakışıyor da öykü kitabına kuşe kağıt ilginç bir seçim değil mi?

2 Beğeni

Çok ilginç, telifin geçtiğini hiç duymadım. İnka’yı da yeni duyuyorum. Sel’in alt yayınevi olabilir mi diyeceğim ama sanmıyorum.

1 Beğeni

Çizimler nedeniyle kağıt tercihinin kuşe olmasının daha iyi olacağını düşünmüş olabilir yayınevi.

1 Beğeni

Geliyor :smiling_face_with_three_hearts:

17 Beğeni

Steinbeck seviyorsan telif sorunu olacak gibi haberin olsun. İlerde Steinbeck kitapları sıkıntı olabilir.

1 Beğeni

7 Beğeni

Instagram üzerinden sormuştum, cevap verdiler sadece bu kitabın hakları inka yayınlarındaymış.

3 Beğeni

Kullanıcı adınız yanıtta görünüyor :slight_smile:

1 Beğeni

:slight_smile: Aslında çok önemli değil, biraz alışkanlıktan karaladım, sadece yayınevi takibi, yeni kitaplar için kullanıyorum sosyal medyayı.

3 Beğeni

8 posts were merged into an existing topic: Rıhtım Kamarası

resim

Yeni kitap olabilir.

4 Beğeni

Zaten hiç yarım serilere dönüp bakmasınlar. Ah tabi onlardan kaynaklanmayan sorunlar vardı demi?

3 Beğeni

Fena durmuyor. http://www.goodreads.com/book/show/22125258-get-in-trouble

Can Yayınları’nın yeni ciltli kitapları

https://kidega.com/kitap/zorba-ciltli-332305/detay

Can Yayınları Ciltli Kitaplar Serisi

7 Beğeni

Sel’den bu zamana kadar basılan bütün külliyatı mevcut bende. Umarım değişiklik olmaz :frowning:

1 Beğeni

Böceksiz Dönüşüm kapağı… Gözlerim yaşardı, hoşuma gitti.

8 Beğeni

Kapakları benimde hoşuma gitti. Ayrıca sayfa sayısı fazla olmayan kitapların kağıt kalitesi çok iyiydi. Şimdi Zorba’da nasıl olacak merak ediyorum.

4 Beğeni

Kafka istememiş tamam da o kadar alıştıktan sonra ister istemez böcek arıyor insan. :rofl:

Ekleme: Yok değil mi böcek? Biraz kapak karışık gibi kenara köşeye baktım böcek bacağı, tüyü, kabuğu, kafası aradım. Yok sanırım, inanmak ne mümkün. :rofl:

4 Beğeni

Şuraya bir lovecraft tüm eserler düşsün artık. Bekle bekle kök saldık, ağaç olduk.

3 Beğeni

6 Beğeni