Yeni Kitap Haberleri

Sör Benfro’nun Şarkısı serisinin dördüncü kitabı için alınan bir bandrol yok. eğer ilerleyen günlerde alınırsa paylaşırız.

Rick Riordan için bir bilgim yok.

4 Beğeni

Meeren ve Yunkai’ yı unutmuşsun.

1 Beğeni

Sör Benfro’nun Şarkısı umarım tamamlanır. Ben de okumak için tamamlanmasını bekliyorum. Gerçi üçüncü kitabı daha alamadım. Serinin pek sattığını düşünmüyorum. Muhtemelen baskısızlığa terk edilen kitaplar olarak kalacak.

2 Beğeni

İnalcık hayranı birisi olarak çok mutlu bu habere oldum.Çok şükür İş Bankası 14/21 yapmamış boyu,böyle kalın kitaplarda 16/24 en ideali,yinede kitabın boyu neredeyse tam uygun.
Fiyat olarak katılıyorum çoğu yayınevi bunun yarısı kalınlık kitabı ince kapak halde bu fiyata çıkarıyor hatta daha pahalı…İş Bankası bir kez daha kalitesini konuşturmuş :heart:

3 Beğeni

Ne zamandır Fatih Sultan Mehmet’i sağlam kalemlerden okumayı düşünüyordum.Bu iyi denk geldi umarım baskısı da güzeldir de evladiyelik bir kitap olur.

2 Beğeni
13 Beğeni

Yine hızlısın. :joy::joy: Linkleri kopyalayana kadar eklemişsin bile

5 Beğeni
7 Beğeni

Kimse paylaşmamış sanırım. Sevindim ama ilk kitabı da unuttum tabii…

7 Beğeni

Puanları çok iyi duruyor serinin. İlk kitaptan bu kitaba ne kadar zaman geçti ki :thinking: Ona göre listeme ekleyeyim kitabı. Parçalanmış kırallığı bitirmemiş çünkü dec ikinci kitapta bırakmış.

2 Beğeni

2 sene oldu sanırım, emin değilim. Sütun Kapısı normalde geçen senenin Eylül ayında çıkacaktı güya.

1 Beğeni

İlk kitap kitapyurdunda 9.90 imiş, alırım ben. 4.2 altı puanı yok Goodreads için. Miras üçlemesini yarım bırakmış olmaları sıkıntı.

2 Beğeni

Genç yetişkin tarzında, çizgi roman tarzında bol aksiyonlu bilim kurgu-fantastik bir roman.

1 Beğeni

Alfa yeniler;

17 Beğeni

Rankin her yerde karşıma çıkıyor. Daha çok yakın zamanda yeni kitabı çıkmıştı. Alfa gerçekten çok hızlı basıyor 8. ya da 9. kitabı olmalı bu seri içindeki, gerçekten tebrikler.

@alper Roth toplu hikayeler diyor ne diyorsun?

3 Beğeni

Ciltli de gelebilir, öğrenmek lazım.

2 Beğeni
  1. kitap olmuş.

Alfa seri konusunda iyi gidiyor. Daha başlayamadım tabi ben bu seriye. O oldukça uğraş verilen Dante değil de Decameron muydu acaba :thinking: Ciltli baskı geliyor görünüyor.

2 Beğeni

Roth’da ciltli mi acaba?

Dante ne oldu bizim, direniyorum Oğlak’tan almamak için bak :slight_smile:

1 Beğeni

Sorayım her ikisini de.

1 Beğeni

Decameron’u okumak istememe rağmen erotik bir kapağı olduğu için alıp okumamıştım, eğer Alfa normal bir kapakla basarsa alıp okurum.

2 Beğeni