Keşke. Gyo niye GYO diye basıldı ki. Benim bildiğim gyo Japonca balık demek.
Bence bugün Ahmet Ümit’in geçenlerde bandrolü alınan Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Beyoğlunun En Güzel Abisi, Ninatta’nın Bileziği ve Beyoğlu Rapsodisi kitapları satışa çıkacak @fortknoxt sırrımızı ifşa etme
Dün çok ilginç bir şey oldu. İstiklâl de gezerken D&R da yeni baskı YKY Agatha’nın anahtarı gördüm. Dur dedim YKY nin kendi yerinden alayım az indirim olur, gittim baktım yok. Sordum daha gelmedi dediler. Vay arkadaş.
Kitap dağıtıma çıkalı 3-4 gün oldu aslında ama kendi kitapevlerini unutmuşlar herhalde
Merhaba, Robin Hobb için bir tarih var mı, siz biliyor musunuz?
2020 ilk çeyrekte Farseer serisi ilk kitabı göreceğimiz söylendi. Ocak ayında Lem kitapları başlayacak. Vandermeer’in Borne serisi ikinci kitabı da ilk çeyrekte gelebilir denmişti.
Biraz yavaş bassınlar zira ben battım.
İş ve Can yayınlarından daha mi iyi çevirisi?
Ona göre bende alacağım bende yok.
İmzalar daha yeni atılmış zaten. O zamana kadar Lovecraft, yeni PKD ler, Lem kitapları ve Robin Hobb gelecek yine batmış olacağız.
Metis %50 yi uzaklaştırmaya çalışıyorum şu an kafamdan. Lovecraft ın fiyatını görebilseydik güzel olacaktı.
Allahtan Robin Hoob var elimde. Gerisi için soygun şart oldu artık.
Resmen sitelerde sepet analizi yapıyoruz. Şimdi bir haber daha geldi ilk Lem kitabı haftaya matbaa yolcusuymuş.
Robin Hobb kitapları ilginç geliyor bana. Ben çok delisi değilim ama üniversitede bırak fantastik kurguyu hiç kitap sevmeyen arkadaşlarım Farseer serisini bayıla bayıla okumuşlardı. Alfa’dan çıktıkta tekrar okuyacağım, kitapta bir şeyleri kaçırıyorum sanırım.
YEHU! Lal lal lal lal laaa, lal lal lal lal laaa!
Umarım çeviri ve editörlük kısmı da güzel olur.
İlk kitap bir çıksın incelemesini hep beraber yaparız forumda.
Alfa’nın Black Company, Prince of Nothing gibi serilere karşı tutumu nasıl acaba.Umarım haklarını alırlar @Strenergy
Black Company için şu an gündemimizde yok demişlerdi. Belli olmaz tabi yine de.
Eski kapaklar benim de hoşuma gidiyor… şimdiki minimalist kapaklardan çok hoşlanmıyorum
Gördüm listeye eklenmesini bekliyorum kitapların hemen paylaşacağım.
Sabri Gürses ödüllü ve iyi çevirmendir. İş ve Can’dan daha mı iyi konusunda, Can ve İş çevirilerinin kötü olduğu gibi bir anlam çıkmasın, Can’ın 2 cilt kutulu baskısını 2- 3 yıl önce okudum, İş bankası çevirisini ise yeniden okumak için almıştım ama Alfa Toplu Eserleri basmaya başlayınca. Savaş ve Barış’ı Sabri Gürses çevirisiyle okurum diye iş baskısını okumadım.