Anladım.Bende bu tür eserlerde çeviri konusunda çok kararsızım en iyisini bulmaya çalışıyorum, zira çok fark edebiliyor çeviri farkı.Ama hem koleksiyonluk hemde çeviri bakımından sanırım Alfa baskısını alacağım. Teşekkür ederim.
Ahmet Ümit yenileri
Hiç Ahmet Ümit okumadım. İlk önce hangisini okumamı tavsiye edersiniz?
YKY’nin yeni kapaklarını ortaokul öğrencisi Peyint’ten yapar. Bu ne Allah aşkına.
Daha önce verildiyse kusura bakmayın; Hayvan Çiftliği’nin ciltli baskısı geliyor sanırım.
https://www.instagram.com/p/B5e2lBcluN8/?igshid=14e16sr91xigg
Çabuk Orwell’in telifi bitmeden diyip basıyorlar sanki
Umarım ciltli seri bastıkları gibi değil de 1984 gibi daha büyük boylarda resimli bir baskı olur.
Muhtemelen 1984 gibi olacak. Malum Orwell’in telifi sene sonunda bitiyor, herkes farklı edisyonlar çıkarmaya çalışacak.
2021 Ocak’ta bitiyor telifi. Yazarın ölümünden sonra 70+1 yıl şeklinde.
70+1 mi? Ben yalnızca yetmiş sanıyordum. Çok sağolun bilgilendirme için.
Umarım indirimli hali 30TL’yi geçmez.
Fiyat konusunda bir bilgim yok maalesef. Umarım uygun fiyatlı olur.
Sonraki Black Friday’de alırız artık
Şuan ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Yıllarca 1984 ve Hayvan Çiftliği almamıştım baskılarını gerçekten beğenmiyordum.Bu sene harika bir 1984 baskısı çıktı sonunda…Eminim aynı kalitede bir Hayvan Çiftliği geliyor yine
Daha önce 8.ciltte bir sürprizimiz var demişlerdi.
Güzel haber de Emre Bey buralardayken 1 ay Sandman 1 Ay Vaiz olmak üzere yeni ciltleri hızlı bir şekilde çıkaracağız demişti. Sandman iyi gidiyor da Vaiz’den hala ses yok
Vaiz’i unut abi. İnternetten okuman senin için daha iyi olur. Türkiye’de dizi ve çizgi roman olarak çok tutmadığı için devam etmezler, etseler dahi 10 senede anca tamamlanır.
İlk cildi çok sevmiştim oysa. Şimdi baktım 9 cilt olarak görünüyor. Dediğiniz gibi bu hızla bassalar bile 10 yılı alır.