Yeni Kitap Haberleri

Baskıda değil miydi en son :grimacing: Lucifer cin misin diycem kullanıcı adın geliyor aklıma :sweat_smile:

7 Beğeni

Haydaa ne zaman satışa çıktı kitaplar.

4 Beğeni

Ne ara aldın ?
Ne ara geldi?
Hangi kitapçı?

:thinking::thinking::thinking::thinking::thinking::thinking:

5 Beğeni

Lucifer cevap ver lucifeeer

2 Beğeni

Daha çıkmadı satışa o konuda net bir bilgim yok.

3 Beğeni

Stephen King ve Clive Barker alıntılarını arka kapağa koyarak ön kapağı rezil etmeyen ve ön kapağa çevirmenin adını yazan Alfa’yı kutluyorum ve başka yayınevlerine örnek olmasını diliyorum.

İlk paylaşılan görsellerde kapaklar koyu yeşildi, fotolarda daha siyahımsı gibi gözüküyor. Yanyana koyunca bütünlük sağlayan görseli ve metalik görünümlü Altın-Gümüş detayı çok iyi olmuş. Ben düz renkler bekliyordum.

Yolverin gelsin artık…

29 Beğeni

Kapakların birbirini tamamlaması ne kadar hoş gözüküyor. Bir an önce çıksa bari.

3 Beğeni

Ne okumuştum bunları. Balonda Beş Hafta kapağı var mı? Eskisinin aynısı mı acaba?

1 Beğeni

Vay arkadaş! Ne çok anım canladı. Eski kapaklarla basarlarsa hepsini alırım.

1 Beğeni

Nereden buldun üstadım :pray:
Nereden buldun loooooooo :crazy_face:

2 Beğeni

Alfa kapakları müthiş yapmış.

1 Beğeni

Gece herkes uyurken gizlice Alfa üssüne sızdım. :stuck_out_tongue:

6 Beğeni

Tek kelimeyle bayıldım :heart:

2 Beğeni

Rıhtımda inanılmaz işler yapan arkadaşlar var… yalnız Alfa yılın yayınevi, net.

8 Beğeni

Artık rahat uyuyabiliriz :raising_hand_man:

2 Beğeni

Hayvan Çiftliği özel baskıdan video geldi,üzerine Lovecraft’ın resimleri geldi,insan daha ne isteyebilir…

1 Beğeni

Sızılacak başka yayınevleri de var, mümkünse hocam oralara da bir el atın :grin:

1 Beğeni

JBC Doomsday Clock basacak söylentileri vardı, bir gelişme oldu mu? Bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Fasikül halde basacaklar, yakında olduğunu şöylediler.

1 Beğeni

Bundan sonra fasikül basmanın pek anlamı yok bence. Son sayı Aralıkta çıkacak zaten. Gerçi hikaye de pek bir şeye benzemiyor. Toparlayabilecekler mi diye merak ediyorum. Şu an Kingdom Come’ın vasat bir versiyonu gibi.