Bez mi? Öyleyse tamam ama benim görselden anladığım kadarıyla bez olmayacak gibi
İnstagram paylaşımında bez cilt yazmış Epsilon.
Hayvan Çiftliğinin fiyatı bana uygun geldi. Bunun sebebi ahşap piyasasını biliyor olmamla alakalı sanırım. Veronika Ölmek İstiyor kitabında olduğu gibi cilt yapmışlar. Onları 17-25 arasından satıyorlar indirimli olarak. Kısacası ben fiyatı normal buldum. Ben kendi yaptığım kitap kutularının fiyatını da baz alıyorum. Bundan büyük oluyorlar, kapaklı oluyorlar ama yine de fiyat gayet normal bana kalırsa. 97.50 makul bir ücret.
@Ufuk O kitapları da beğeniyorum ve listemdeler ama bekleyecek maalesef.
Bu aralar Can çok hoşuma gidiyor,önce 1984 arkasından şömizli kaliteli kitleler şimdide Hayvan Çiftliği…Bazı klasik kitaplarda bile İş Bankası yerine Can’ı seçtiğim birkaç sefer oldu genel olarak ben politikalarından memnunum.
Dediğiniz gibi ahşap olması yüzünden fiyat böyle olmuş olabilir.Ben 1984’ü aynı şekilde Hayvan Çiftliği versiyonunu bekliyordum böyle farklı bir işle çıkmaları biraz şaşırttı beni.
Ahşap işçilikleri ve ahşap ürünler dolardan önce gerçekten çok makul ücretlerde oluyordu. Aynı şekilde boya vb. şeyler de çok uygundu fakat dolar yüzünden tüm malzemelerde neredeyse yüzde 200 artış oldu. Üç kere üst üste zam yedi. Çok normal geliyor o sebeple bana fiyat. Ha, bu kutunun beş kat daha iyisini yaparım kendime veya istediğim kitaplara o başka. Hatta bazıları için yapmayı de düşünüyorum. Sadece boyut olayını biraz incelemem ve şu belirsiz dönemden çıkmam lazım. Tayin olur da kargolar gelmezse diye biraz diken üstündeyim. Evi kapattıktan sonra kitap gelmez inşallah.
Detaylı foto paylaştılar mı ben göremedim de
Bu hangi site. Hiçbir sitede kitabı bulamadım.
Alfa grubunun kendi sitesi. Genelde alfa grubu kitaplarını özellikle alfakitap.com dan alıyoruz, hem aynı gün kargo hem temiz kitaplar için.
Kitabın dışındaki şerit kısmı çok itici bence. Kitabın adı kitabın üzerinde olmalı, hiç özel baskı gibi gelmiyor bana bu tarz ucuz detaylar. Pegasus’un normal baskı olarak bastığı (bana göre yapılmış en iyi basımlardan biri) Nevernight bile daha fazla özel basım gibi hissettiriyor. Bunun dışında Epsilon’un kendini savunacak bir tarafı yok kimse kusura bakmasın. Önce ciltli baskı yapılmayacak denip, ciltli özel baskı için de ‘canımız istedi ondan bastık’ tavrı fazlasıyla itici. Tek bir yanlış hareket ıskartaya çıkartıyor işte.
Alfa’nın sitesini şu görselle özetliyorum. Bugün verdim siparişi bu arada yoğun dönemde bile böyleler. 10/10
Benim de bugün öğleden sonra Lovecarft siparişlerim oldu, akşam kargoya verdiler. Belki 3-5 TL daha uygun bulunabilir ama alfakitap hem hızlı gönderiyor hem kitapların fiziksel sıkıntısı pek olmuyor.
Yani bir kağıt parçası, Taht oyunları özel baskıda da vardı anlam veremediğim bir detay
Önceden Pegasus’tan pek kitap almıyordum ama son zamanlarda ilgimi çeken konularda kitaplar çıkınca almaya başladım ve baskıları gerçekten çok güzel. Nevernight konusunda aynı düşünceleri paylaşıyorum. Gerçekten çok güzel baskı.
Ben de tavırdan dolayı rahatsız oldum zaten görmezlikten gelerek var olanı yok saymaya çalışmak yerine, makul bir açıklama yapılabilirdi. Emek veriyoruz, ‘‘almak isteyenler için özel bir iş, almak zorunda hissetmenize gerek yok’’ gibi söylemlerle konunun kapatılmak istenmesi anlamsız. Kimse zaten almak için başkasından izin istemiyor. Ya da zorla almıyoruz, bunları bize söylenmeden de biliyoruz.
Hayvan Çiftliği’nin fiyatı görünce ben
Ben de görsele bakınca sert kapak olarak gördüm, ciltli gibi görünmüyor. Ama ciltli denmiş. Umarım bir yanlışlık yoktur
Teşekkür ederim. Peki kitaplar idefix veya kitapyurduna düşerse fiyatlar aynı mı kalır yoksa azalırmı. Alfa nın kendi sitesinde indirim yok galiba. Liste fiyatı sanırım.
%30 indirim uyguluyor.
Kargo firması seçme şansı oluyor mu?