Yurtiçi kargo ile gönderiyorlar. Başka kargo seçeneği yok.
Sorunun cevabı
Hayvan Çiftliği , Utku Lomlu’nun (Lom Creative) sanat yönetmenliğinde hazırlanan özel baskısı, seramik sanatçısı Hülya Sözer’in yaptığı çamurdan heykellerin yer aldığı, kitaptaki en çarpıcı sahneleri anlatan görselleriyle her edebiyat tutkununun koleksiyonunda olmayı hak ediyor.
Kitaptan en çarpıcı sahnelerin seçilmesiyle başlayan proje, Hayvan Çiftliği ’nin masalsı fakat karamsar dünyasını yansıtan heykellerin yapılmasıyla devam etti. Boyutları 10-30 cm arasında değişen heykellerin her biri seramik çamurundan yapıldı ve yaklaşık iki aylık bir sürecin sonunda ortaya çıktı. Orwell’in kaleminden çıkan karakterlerin kişiliğini kusursuz bir şekilde betimleyen bu çamurdan heykeller, seçilen sahnelere uygun kurgularla fotoğraflandı.
George Orwell’in modern zaman fablı Hayvan Çiftliği , koleksiyonerler için hazırlanan bu özel baskısıyla bir kez daha okurlara kapılarını açıyor.
(Tanıtım Bülteninden)
15 bin baskı bana biraz fazla geldi bu fiyata, uzun süre piyasada durur. Elbet kampanya kod indirim falan derken biz bu kitabı 60-70 bandında alabiliriz ilerleyen vakitlerde.
Yapı Kredi Modern Klasikler Serisi Yeni Kitap
Evet. Fark etmemişim. Aldım hikayeler kitabını. Umarım tez gelir.
1984’ü jelatininde 25 liraya Zebramo’da gördüm stokçular abanmıştı ama ellerinde patladı
Bence bu durum yeni baskılar nedeniyle ellerinde patladı. 1984 özel baskısı kırmızı /siyah en son baktığımda 3. baskıyı yapmış, satış rakamları da muhtemelen kırmızı/siyah 50 bin civarı.
Hayvan Çiftliği’nin özel basımına bayağı emek vermişler. Pahalı mahalı ama çok iyi iş çıkartmışlar.
https://twitter.com/canyayinlari/status/1201761561662152705?s=20
Fiyat eski fiyat ve ilknokta bile satışa açmamış daha. Bu yanlış açılmış değişecektir.
29 lira eski etiket fiyatı. Satışa çıkabilir yakında, çünkü duyuruldu. Yine de bu fiyat olacağını sanmıyorum.
Ben çok büyük ihtimalle Can yayınlarının Hayvanlar Çiftliği özel baskısını almayacağım.
Almıyor oluşumun nedeni “vurguncular, bizi soyuyorlar” gibi pek mantığı olmayan nedenlerle değil tıpkı daha önce Nihal Atsız’ın Ötüken yayınlarından çıkan özel baskısı, Doğan Kitabın Hakan Günday özel baskılarını almadığım nedenlerle aynı.
Hayvan Çifliği özel baskısına, Nihal Atsız özel baskısına veya Hakan Günday özel baskılarına okumak dışında bir baskısına sahip olmayı düşünmediğimden dolayı almayacağım.
Can yayınlarını ise son dönemde yayınladıkları ciltli kitapları, 1984 özel baskıları ve Hayvan Çiftliğinin bu özel baskısı için tebrik etmek gerektiği düşüncesindeyim, Kolleksiyoncular için çok güzel baskılar yayınladılar.
Hemen konusu geçmişken bahsedeyim. Hayvan çiftliğin ilkin şu kitapta okudum. (Kısmi olarak)
“Ekonomimiz alaturka, liberalizmimiz arabesk, sermayemiz nazlı, iş adamımız narindir. Ekonomide serbest, siyasette greko-romen güreşiriz. Ama hep tuş oluruz. Uçan kuşa borcumuz var, uçmayana hıncımız… Devrim yasak, evrim sakıncalı, döneklik yararlıdır azgelişmiş demokrasimizde. (Güleriz ağlanacak halimize) derler ya; ağlanacak halimize biraz da gülmek istedim. Ne yapayım! Şimdiye dek, kızarak yazdım anlamadılar. Şimdi gülerek yazıyorum; belki anlarlar!..”
Siz böyle yazınca kitabı çok eskiden okumuştum ama anımsayamadım yeniden okuyayım dedim, Tekin yayınları baskıları arasında bulamadım, UMAG baskıların evde nerede olduğunu bulamıyorum, iş çıkardınız başıma
Başlamış kayıplar Alper bulursan bütün Umag’ları bir fotoğraf çeksene
Anladım ben onu Tamam…
İlknokta da koymuş. Kapak falan aynı acaba eski kalanlar mı yeni mi?
Baskı 2019/12
Yeni basımmış
Anca cevap yazabiliyorum. Benim anımsadığım kadarıyla Mumcu Amerika’daki bir arkadaştan bir mektup aldım diye diye başlıyordu. Ben de bir ara arayayım. Arayayım ama bulabilirsem ne ala, aynı duruma düşmemek için ilkin üşengeçlik kontenjanından faydalanayım: Arar arar bulamam aramazsam elime yapışır totemiyle bir vakit geçireyim.
Aynı fiyat görünce şaşırdım bende eskisi sandım. 2. Kitap öncesi satış için güzel olmuş.