Üşendiğim şeyi yazmışsınız. Lafı aklımdan çekip aldınız resmen.
Metis neyi basıp basmayacağını bilir ya. İthaki ile karıştırmayın.
Ben de @Leingrad’a bunu yazacaktım sen yazmışsın 
Karanlık Kitaplık serisine yine harika bir kapak tasarımı olmuş. Acaba BKK ne zaman belli olur ?
Karanlık kitaplığın kapak görselleri gerçekten de harika. Bu konuda İthaki başarılı.
Kitapyurduna baktım daha daha önce Can yayınları basmış bu kitabı 288 sayfa 15 öykü var baskıda zaten tükenmiş. Böyle bir kitap olduğunu bilmiyordum Arthur Conan Doyle deyince artık kafaya iyice Sherlock Holmes yer etmiş. Tekrar basılması güzel oldu.
Bence bu ay çıkarmazlar. Sene sonu yoğunluğu vardır.
Bence bu ay dizi içerisinde olan serilerden birisinin devam kitabı gelecek
Totem yapıyorum
Yeni bir dizi haberi gelirse tabi ne sene sonu denir ne de matbaa yoğunluğu denir. Bir bakmışız bir hafta sonra raflarda 
Ben de Doyle nerede kaldı diyordum ki ta ta ta taaaam. 
Bu serininde kaç kitap olacağı belli değildi değil mi ?
Değil ama bence epey uzar. Daha Lovecraftlar tamamlanmadı ki bence seri içinde tamamlanacaklar.
Uzun dünya kitabını almak istiyorum ama devamı ne olacak ne zaman basarlar belli değil. Diğer serilerde olduğu gibi mağdur etmelerinden korktuğum için almayacağım.
Bu seride en az 70 75 olur gibi görünüyor o halde.
@ismail Uzun dünyayı ben alacağım. İkinci kitabın çevirisi tamamlanmak üzere sanırım. Üçüncü kitabın çevirisine de çok ara vermeden başlarlar bence.
Biz Kadim Kanunlar 2’yi beklerken neler görüyoruz Allahım…Cidden her seferinde İthaki’den bir daha almayacağım diyorum sonra alıyorum ve sonrası da hüsran…
Bir zamanlar alınan bir bandrol mü vardı yoksa yayınevi hattında mı konuşulmuştu hatırlamıyorum, " “Abdülhamid ve Sherlock Holmes” günümüz türkçesi ile basılacaktı. O kitap hakkında haberi, bilgisi olan var mı?
Karanlık Kitaplık’ın yeni üyesinin 13. Cuma’da geliyor olması özellikle güzel 
Bunu mu diyorsunuz acaba?