Yeni Kitap Haberleri

Bu seride en az 70 75 olur gibi görünüyor o halde.
@ismail Uzun dünyayı ben alacağım. İkinci kitabın çevirisi tamamlanmak üzere sanırım. Üçüncü kitabın çevirisine de çok ara vermeden başlarlar bence.

1 Beğeni

Biz Kadim Kanunlar 2’yi beklerken neler görüyoruz Allahım…Cidden her seferinde İthaki’den bir daha almayacağım diyorum sonra alıyorum ve sonrası da hüsran…

11 Beğeni

Bir zamanlar alınan bir bandrol mü vardı yoksa yayınevi hattında mı konuşulmuştu hatırlamıyorum, " “Abdülhamid ve Sherlock Holmes” günümüz türkçesi ile basılacaktı. O kitap hakkında haberi, bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

satışa açılmış
https://www.ilknokta.com/lord-dunsany/elfdiyari-krali-nin-kizi.htm

18 Beğeni

Karanlık Kitaplık’ın yeni üyesinin 13. Cuma’da geliyor olması özellikle güzel :slight_smile:

12 Beğeni

Bunu mu diyorsunuz acaba?

2 Beğeni

Lovecraft önce hikayelerini mi yoksa romanlarını mı okumak daha makul? Bilgi verebilecek var mı? Ona göre tercihimi o yönde kullanacağım :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Sprawl üçlemesi İthaki’de diye biliyordum. Adam gibi bir yayınevi çıksın, çekip çıkarsın şu Sprawl Üçlemesini yayıncılığın bağırsaklarından. Yeter ya kaç sene oldu.

4 Beğeni

Kafamda deli planlar… 12.12 Kidega indirimlerinde İthaki’den şöyle güzel bir indirim görsek de enpara ile birleştirsem. :smiley: Bir taşla iki kuş vurmuş olurdum. Kidega kitaplarında iki tane gözüme kestirdim artık o anki ruh halime göre seçeceğim. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

İşkencecinin Gölgesi geçen gün %45’teydi. Açıkçası %45’ten aşağısını beklemiyor ve kabul etmiyorum :smiley:

Arkadaşa doğum günü hediye olarak aldığım Watchmen’i de (Before Watchmen, 2 cilt) %40 ile aldım. 12.12 olmadan bunlar oluyorken… Öyle yani :smiley:

2 Beğeni

Ben fuarda ne var ne yok topladım. Eksik, gedik,çürük bırakmadım. Artık güncel gideceğim İthaki’den ama dediğin gibi %45 kesin olmalı. En azından %40 olsun. :smiley: 10 lira da geri veriyorlar çünkü kötünün iyisi derim. :smiley: İkisini alıp bir de yanına bir şey eklersem 50 yapar. Hediyesi ve iadesiyle daha ne olsun. :smiley:

2 Beğeni

Aa dikkat etmedim iyi yakaladınız detayı :krs:

2 Beğeni

Bu değil mi?

2 Beğeni

Yeni kitap haberi değil :slight_smile: 221B yeni sayı çıkmış, Ben Türkcell dergilikten okuyorum ama yine de 221B dergisini basılı olarak da alıyorum, bu arada dergiye 5 TL zam gelmiş,

6 Beğeni

Hayır Ufuk, bu linkte verdiğin eski Türkçe ile.
Benim bahsettiğim @Fahrettin bey’in link verdiği kitap. Hala basılmış değil ve akibetini merak ettim. Bu arada çok teşekkürler @Fahrettin

6 Beğeni

@Faust Bu bilgiyi nerden aldiniz?
Oyleyse bende onu alirim

@fox 13ten haber varmi peki?

2 Beğeni

Mesajınızı düzenlediğim gibi etiketleme kullanıp aynı zamanda tek mesajda yazarsanız konularda kabarma olmamış olur. Hem de kurallarımızı çiğnememiş oluruz. Eğer söylemeyi unuttuğunuz bir şey varsa mesajınızın altındaki “kalem” işaretine tıklarsanız yeniden düzenleme ve ekleme/çıkarma yapabilirsiniz.

1 Beğeni

@fox Bu sefer de kitap tükenince bir daha basmaları zaman alıyor. Alıp bir kenara da koyamıyorum. Okumak istiyorum hemen.

@Who_Sametto Bu soruyu ben de sormuştum ve kimse cevaplamamıştı :frowning_face: .

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/B5p5uHKp_6Y/?igshid=hdz8a5vfn2k9
6 Aralık’ta Kitap365.com’da satışta.

8 Beğeni

Bir üst mesajınızda belirttiğim kurallar sizin için de geçerli. :slight_smile:

1 Beğeni