Umarım böyle hacimli bir kitabın ciltli baskısı da gelir.
Bende Rekin Teksoy’un çevirdiği Oğlay Yayınları baskısı var. Eğer Alfa basımını alan olursa kıyaslayabiliriz. Gerçi düşününce orijinal metinden bir şey anlamadığımız için iki çeviriyi kıyaslamak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama yine de anlaşılabilirlik açısından belki bir fikir verebilir. Merakımızı giderir hiç yoktan
Kapak ve fiyat çok iyi. Çevirisi iyiyse alınabilir. Diğer türlü Oğlak Yayıncılık çeviri yönüyle önde olmaya devam edecek.
Ciltli baskı gelecek. Bandrol alınmıştı.
Alınacak kitaplar listesine yeni bir kitap daha eklendi.
Oğlak’a alternatif gelmiş.
bana bugün ulaştı kitapyurdu’ndan. kargoda hasar görmemesi adına can kendi önlemini almış. şöyle ki, önce bir karton kutuyu açıyorsunuz, daha sonra ikinci bir karton paketlemeyi de açıp ahşap kapağa ulaşıyorsunuz. yayınevinin böyle bir detayı düşünmesi güzel hareket, keşke maliyetli olmasa da özenerek aldığımız ciltli tüm kitaplara bu uygulansa.
Decameron’un halihazırdaki baskısı da hoşuma gidiyor 2 versiyonu var.
Ama alfa dan alacağım
Paylaşılmasa haberimiz olmayacaktı bu kitaptan Daha fazla Alfa haberi lütfen
Bandrolü paylaşmıştım yukarıda bir yerde. Bu dönem ve bundan sonraki dönemde biraz daha pasif olmam gerekecek. Bu nedenle sıkı sıkıya takip etme durumum pek olmayacak gibi.
Öncelikle yayınevi ile hiçbir bağlantım olmadığını buradan belirteyim @Ufuk
Alfa Yayınları son 1 yılda ciddi bir gelişim yaşadı bana kalırsa. Çıkartmış olduğu yayınların kalitesi olsun, baskıları olsun şu an benim gözümde en iyi yayınevi konumuna gelmiş durumda. Fiyat politikalarının da bizi çok üzmediğini söyleyebilirim.
Tek eksiği forum temsilcisi olmaması Şu anda forumda aktif herhangi bir yayınevinin temsilcisi yok galiba.
Yayınevi başlığı vardı ama yayınevi yetkilisi şu an o başlıkta aktif mi çok inceleyemedim açıkcası.
Benim de bir iki sorum zamanında havada kalmıştı o başlıkta. Olsun @Strenergy var
Aslında yayınevi yetkilisinin konuya bakmama nedenlerinden biri de benim. Sorularınıza uzun süreli cevap alamama durumu oluşmasın diye genelde iletişime geçiyorum. Konudaki soruları sıra ile tek tek sorduğumdan ve cevaplarını da verdiğimden yetkiliye cevaplanacak soru kalmıyor.
Bu konuda ne kadar istesem de soruları doğrudan sorup aracı olmak yerine yetkilinin foruma gelebilmesi adına ara vereceğim gibi duruyor. Aslında bu aracı olma durumu yetkilinin de ayırdığı zamanı minimuma indirmiş oluyor ki fuar döneminde bir forumdaşa teşekkür ettiğini söylemiş. Hem soru hattını hem de yeni kitapları takip etmemem gereken yoğun bir döneme girmeye hazırlanıyorum.
Bu gibi nedenlerle daha çok gece saatlerinde aktif olacağım.
Bence hiç bir yayınevi yetkilisi @Strenergy kadar aktif olamazdı. Her sorumuzun anında cevabı var, hem yeni kitap haberleriyle hem de Alfa soru cevap hattıyla verdiği karşılıksız hizmetten ötürü kendisine teşekkür ederim
@Erdo Söylediklerine katılıyorum. Bence de son zamanların en başarılı yayınevi Alfa Hem baskıları hem bastıkları kitapların içeriği olarak en çok ilgimi çeken yayınevi
Daha Lem ve Robin Hobb gelecek o zaman bayrakları asarız.
“Alakasız bir yerden öğrendiğim bilgi” derken bile zerre güven vermiyor ama yine de @everfever Kemal Bey’e soralım.
Hanımefendi yanlış bilgi veriyor. Biz basacağız arkadaşlar. Alakasız bir yerden duyduklarınıza itibar etmeyin.
Ekleme: Buradan da belirteyim. Ayn Rand’ların gecikmesinin sebebi kapaklardan kaynaklıdır. Yurtdışından orijinal kapakların temini sırasında bir gecikme yaşadık. Bu yüzden kitaplar gecikti.
Hanımefendi Virginia Woolf telif haklarını Kırmızı Kedi başkasına vermiş dedi.
Bu hanımefendinin birkaç videosunu izledim. İlgili ve iyi bir insana benziyor ancak hatalı bilgi almış olabilir. Çok da üstüne gitmemek lazım. Kaynağı yalan söylemişse o ne yapsın. Keşke teyit edilmeden böyle bir bilgi vermeseymiş ama olan olmuş artık.