Yeni Kitap Haberleri

11 Beğeni
4 Beğeni

Ciltli baskıyı siyah olarak gördük ilk. Şimdi gri kapak görünüyor. Siyah mı gri mi :slight_smile:

1 Beğeni

Ateş ve Kan ciltli baskı.

28 Beğeni

Ben ciltleri mavi görüyorum.

Demin sarıydı en alta indim çıktım mavi oldu. Aman aman nerelere geldik?

2 Beğeni

Çeviriden kaynaklı, ikinci baskıda düzelmez.

siyah olan ciltte renk kayması olmuş ondan gri bastılar

5 Beğeni

Yoruma tamamen katılıyorum…Bilgisi olan var mı bu konuda?

5 Beğeni

Dex başlamıştı ama yarıda kaldı. Başka bir yayınevinde de bir haber görmedim. Keşke bu işin altından kalkabilecek bir yayınevi alsa haklarını.

2 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum

Dex çok kötü basmıştı, kitapçıda incelemiştim. Kağıda değil peçeteye basmışlar resmen.

1 Beğeni

Güzel kitap, öneririm. Keşke esas kapağını kullansalarmış.

1 Beğeni

Aynı kitap 4 farklı kapak

5 Beğeni
4 Beğeni

Dex baskısına ben de denk geldim ve evet sayfalar çok inceydi. Tıpkı İthaki’nin son Drizzt baskıları gibi…

1 Beğeni

İthaki Drizzt bassın ince olmasına da razıyım. Ejderha Mızrağı ve bu seri madem devam kitaplarını basmayacaksınız bari haklarını bırakın başkası yapsın.

5 Beğeni

:grin:

Azizim amannnn 3. şahıslar hakkında tartışmışız kime ne? Hanımefendi burada yok, bizi bilmez etmez. Ona karşı bir itham yok ona karşı bir savunma yok.

Tek dediğim ciddiyet eksikliği ki bunu demeye de hakkım var. Çünkü yapılan her şeyin sonucu olur. Bunun sonucu benim değer yargım bu şekilde oluşması ve seninki “eğleniyor” şeklinde oluşmuş.

Farklı kapılara çıkmıyoruz yani aynı kapıya Çıkıyoruz. Benim değer yargım daha sert sizinkisi daha empati kuran cinsten ama ikimizde de haliyle bir değer yargısı var.

Ancak bu eğlence yayınevi yetkilisinin her yerde gerçeği söyleme ve bu asparagas haberle savaşma şeklinde gelişiyor. Birileri bundan daha çok etkilenip hiç yoktan ekstra zaman harcıyor. İşte bu hoş değil.

Size karşı bir söylemim kesinlikle yok @BiblofilYouTube genel olarak durum hakkında konuşuyorum. Siz de bunun farkındasınızdır umarım.

2 Beğeni

Evet katılıyorum size. Basmayacaklarsa bıraksınlar haklarını. Seriyi bitireceğiz diye almışlardı oysa.

2 Beğeni