Tamam Panama’da bakarken Golem ve Cin diye bir kitap daha buldum, güzel ilgimi çeken konuları olan kitaplar basıyorlar bu ara, Tudem’den bu sefer o üçlemeyi alırız
Golem ve Cin benim de listemde var. Evet, o üçlemeyi ve Süpürgeli şeyler vardı ya onları da almak istiyorum ben. Panama’dan da alacaklarım var. Listeyi hazırlamaya başlayayım. Bu sefer unutmayacağım.
Bu arada ben “Kanlı bir kış gecesi” kitabını okudum. Söylememiş olabilirim.
İskender Pala’nın kurgulama sanatını ve dilini çok beğeniyorum. Yeni kitabında ise Göbeklitepe’den bahsetmesi beni 2 kat daha heyecanlandırdı.
Kanlı Bir Kış Gecesi’ni söylemedin, ama yorumunu sanki ben okumuştum. Okunabilir ama çok süper değil şeklindeydi sanırım. Başkasına ait okuduğum bir yorumda olabilir
Bu sefer ben de liste yapacağım
Yorum yazdım mı unuttum vallahi. Ama her kim öyle demişse ben de katılıyorum.
Listeyi unutma da.
Aw, yiss!!
Bir kez daha bravo Pegasus’a…
Son kitabı bekliyoruz ki hepsini birden alalım bakalım
-M. Gelsin okuyalım. Özledik yav.
Joe Abercrombie yine yok
Ciltli yazan witcher çizgi roman mı?jbc yayınlarında sanıyordum haklarının.
@mit’in çevirisini yaptığı WİTCHER EVRENİ adlı kitap.
Bir süredir hazırdı çıkartıyorlar. Çizgi roman değil.
Şu konuyu her açışta bir umut Stanislaw Lem kitaplarının duyurusu yapılmıştır diye heyecanlanarak açıyorum sonuç yine hüsran.
Bir umut Pegasus’tan witcher karton kapakları alıyor almama rağmen ciltli baskıları da bekliyorum, belki tek baskıda olsa bir ara yaparlar diye umut ediyorum.
Bu son kitap mı şimdi Witcher evreninde? Vallahi kafam bulamaç oldu. Son kitabı bekliyorum ama son kitap hangisi bilmiyorum. Bu son kitapsa gitti 300 tl.
Ana hikaye için son kitap 7. kitap. Ara hikaye olarak da 8 kitap çıkacak. 7. kitapla hikayenin sonu