Yeni Kitap Haberleri

SALON YAYINLARI:

“Çok değerli okurlar, bir diğer haberimiz ve genel duyurumuz hepimizin merak ile sonuçlanmasını beklediği 2020’nin en önemlilerinden Empirium üçlemesinin ikinci eseri olan Kralkatili! Başlığın büyüklüğü gereği aradan geçen zamandan ötürü okurlarımıza çevirinin uzun zaman önce bittiğini fakat kapak çalışmasının orijinal tercihi olması sebebi ile bir tasarım ajansı gecikmesi yaşandığını altını çizerek bildirmek isteriz. İstanbul CNR’ı bekleyin!”

" Çok değerli okurlar, milyonlarca izlenen Hint Netflix polisiye dizisi Sacred Games Türkçesiyle Kutsal Oyunlar, 1200 sayfalık iki cilt set olarak uluslararası çok satan ünvanı ile 2020 haberleri arasında yerini alacaktır! Dizi ve filmseverleri daha büyük başlıklar ile buluşturmaya devam edeceğiz."

Ayrıca Ransom Riggs Bey duyurdu,Bayan Peregrine serisinin 5.kitabının çıkışına da son 1 hafta! :partying_face:
(İthali en erken 6 aya çıkarır…)

14 Beğeni
15 Beğeni

Çok pahalı ya 300 sayfa için

6 Beğeni

Açıklamalı notları ile birlikte bir baskı hazırlanmış bu nedenle fiyat yüksek tutulmuştur. Ayrıca yeni yılın daha başındayız yeni yıl zamlarından nasibini de almış görünüyor.

1 Beğeni

17*23 boyut olarak. Ayrıca illustrasyonlar da var. Kağıt cinsi de Şamua imiş. Ciltliymiş bir de. İki kitap da bir arada. Açıklamalı notları da düşünürsek. Bence fiyat uygun. Sonuçta özel baskı kriterlerini karşılıyor.

7 Beğeni

Tavşan ve birkaç iskambil kartı çizmenin zor olduğunu düşünmüyorum, bence özel baskıya girmez. Normal ciltli için de pahalı bence.

5 Beğeni

Aynı fikirdeyim. İş bankası modern klasiklerde alice harikalar diyarında çok cüzi bir fiyatla satılıyor. Devam kitabı da kuvvetle muhtemel çıkacaktır. Benim için kafidir.

2 Beğeni

Aynı düşüncedeyim, modern klasikler serisi Alice Harikalar Diyarında kitabı 5,20 TL.
Devam kitabını da alınca benim için Alice defteri kapanır :slight_smile:

2 Beğeni

Açıklamalı Dorian Gray’in Portresi kitabına göre boyutu çok az büyük olmuş.

Kapağı pek sevemedim gibi ama Everest’in açıklamalı ciltli kitaplarının hem baskısı, hem kağıdı özel oluyor. Everest özel baskılarını alıyorum bunu da alırım.

4 Beğeni

https://www.pegem.net/resim/eResim/535821.jpg

Alexandre Dumas - Son Şövalye romanının Özge Köprülü çevirisi, Arkadaş Yayınevinden Akılçelen’e geçmiş. Kapağıda güzel olmuş.

4 Beğeni

İş bankasındaki Saint-Hermine Şövalyesi adlı kitaptan farklı bir kitap, değil mi? O da sanki sonradan keşfedilen bir romandı.

Bildiğim kadarıyla farklı değil :slight_smile: Saint-Hermine Şövalyesi ve Son Şövalye aynı kitaplar.

2 Beğeni

İkisi de aynı kitap. Büyük ihtimal, klasiklerde İş Bankası’nın karşısına çıkamayacakları için satış taktiği olarak bu ismi koymuşlardır. Acaba aradaki 450 sayfalık fark, kitap ve font boyutundan mı kaynaklanıyor?

3 Beğeni

Açıklamalı notlar, kağıt kalitesi vs olarak da bakıyorum ben. Tercih ve bakış açısı meselesi sonuçta. Benim hoşuma gitti. Güzel illüstrasyonlar varsa benim için gayet uygun. Basite indirgeyeceksek çoğu şeyi çizmek zor değildir. :slight_smile: İndirim oranı biraz daha yükseldiğinde veya toplu alımların içine kodla birlikte eklenince daha da uygun olur. Bu şekilde bakıyorum. ^^

1 Beğeni

Aslında ilgimi çeken bir konu değil modern klasiklerdekini de zor bitirdim sırf okumamış olmamak için ama açıkçası herhangi bir şeyde karşıt görüş belirtmek hoşuma gidiyor :blush:

6 Beğeni

:slight_smile:
TV yorumcusu veya siyasetçi olmalısınız?

2 Beğeni

:smile: O kadar sistemli yalan söyleyemiyorum maalesef…

3 Beğeni

Karşıt görüş belirtmenizde sorun yok. Hepimiz aynı şekilde düşünemeyiz. Ben de zaman zaman karşıt görüş belirtiyorum. Ne düşünüyorsam onu söylüyorum tabii. 62’den tavşan yapmışlarsa size katılırım ama yapmamışlarsa katılmam mümkün olmaz. Bazen böyle alıyorum mesela ama resimler ibretlik oluyor. Çok kötü oluyor. Öyle de çıkabilir. :smiley:

Ekleme: John Tenniel’in Alice in Wonderland İllustrasyon Kitabı Ebay sitesinde 25 dolardan satışa sunulmuş mesela.

https://www.ebay.com/c/6010118848

images (2) images (3)

6 Beğeni

3-5 ay önce bir yayınevinden resimli Kürk Mantolu Madonna baskısını almıştım, kitap geldikten 1 dakika sonra iade için babil’e mesaj yazıyordum.

Bazen sırf yapmak için yapıyorlar ama bu baskı güzel gibi. Kapak biraz olmamış gibi geldi ilk bakışta bana ama düşününce herhalde yazıldığı dönemi simgeleyen bir kapak olsun istedikleri için bu kapak tercihini yaptılar.

Keşke resim paylaşıp öyle iade etseydin. Merak ettim şimdi…