Sanat sanat için midir para için midir?
Okuyucu olarak sanat için derim ama satıcı olarak para
Almayı düşünmüştüm ama 250 lira mı? Ortalama 15 kitap alabilirim o paraya, sınırlı sayı falan geçiniz lütfen çok olmuş fiyat. Ayrıca 180 sayfa, Can Hayvan Çiftliği 90 lira onunla karşılaştırmak istiyorum. Tek fark kağıt.
Kargo bari ücretsiz olsaydı
Fiyat bana da aşırı fazla geldi,Sharaz-De özel baskı nispeten iyiydi ama bu meblağ bu kitaba vermeyeceğim bir miktar dediğinize aynen ya katılıyorum
Bunu sormam lazım artık,
Bu Hakan Günday ne ayak ya?
Bence sanat kütüphane şovu içindir. Ikea’da falan içi boş göstermelik kitaplar oluyor, o hesap. 222 tane basılıyormuş, hemen almalıyım. İçi gerçekten boş mu alınca söylerim.
Acaba Siyasetname’nin yeni baskısı olacak mı? Bir bilginiz var mı? Uzun zamandır bekliyorum ama olmuyor
Ne yazık ki HAY klasikleri konusunda bir bilgim yok. Ama info@iskultur.com.tr adresine yazarsanız, en olmadı akıllarına tekrar baskı ihtimalini getirmek mümkün olabilir. Instagram’dan da yazabilirsiniz yayınevine.
Bunları bekliyordum ne zamandır aslında. Dün açıklananlar sürpriz olmuştu bana Şov gibi olmuş çok sevindim bu kitaplara.
Ötüken bir süre sonra kendi sitesine kitap içeriğinden birazını ekliyor. O zaman netleşir.
İngiliz ve Amerikan Edebiyatından Seçme Öyküler
Nathaniel Hawthorne: “Ölülerin Eşleri”
Edgar Allan Poe: “Kızıl Ölümün Maskesi”
Frank R. Stockton: “Kadın mı Yoksa Kaplan mı?”
Oscar Wilde: “Sadık Dost”
Thomas Hardy: “Kilise Çalgıcılarının Dalgınlığı”
Mark Twain: “Kaliforniyalıların Öyküsü”
Charlotte Perkins Gilman: “Sarı Duvar Kâğıdı”
Kate Chopin: “Bir Saatin Hikâyesi”
Stephen Crane: “Koyu Kahve Renkli Köpek”
O. Henry: “Noel Hediyesi”
Jack London: “Savaş”
James Joyce: “İki Kahraman”
Saki: “Açık Pencere”
Katherine Mansfield: “Bahçe Partisi”
David Herbert Lawrence: “Sallanan At Binicisi”
Thomas Wolfe: “Tren ve Şehir”
Wirginia Woolf: “Perili Ev”
Bu kitabın içeriği epey sağlammış. Listeye eklendi. Ayrıca yakında Türk klasikleri için de böyle bir bombardıman gelebilir.
Instagram yazmıştım daha öncede. Cevap gelmemişti. Ama e-postayı da deneyeyim.
Anne with an E izleyenler için yeni kitap haberi. Tam metin kitabı basılmış. Keşke dizide konusu işlenmeyen diğer kitaplarını da bassalar .
Yayınevi de kitapyurdu açıklamasında yazdığına göre bu ay kurulmuş ve bu ilk kitapları.
Herkes bu öyküyü okuyacak. Öyle ya da böyle. Ya şuradan ya da buradan ama okuyacaksınız. Yayınevleri toplaşıp toplaşıp basıyor.
Okumak istediğim bir kitaptı, dilimize çevrilmesine sevindim.
Anna Karenina mı, Anne Karenina mı? Geçen de şuna takıldım: Dorian Grey mi, Dorian Gray mi?
Ruslarda Anna Karenina
Bugüne dek Anna Karenina olarak alıştığımız ve benimsediğimiz bir şey bu. O sebeple dikkatimi çekiyor aslında. Anne Karenina olunca sanki adı Karenina olan bir annenin hayatı gibi duruyor. Çağrışımlar tabii. Alfa Anne Karenina olarak basan ilk yayınevi olacak galiba.