Yeni Kitap Haberleri

Sanat sanat için midir para için midir?

5 Beğeni

Okuyucu olarak sanat için derim ama satıcı olarak para :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Beğeni

Almayı düşünmüştüm ama 250 lira mı? Ortalama 15 kitap alabilirim o paraya, sınırlı sayı falan geçiniz lütfen çok olmuş fiyat. Ayrıca 180 sayfa, Can Hayvan Çiftliği 90 lira onunla karşılaştırmak istiyorum. Tek fark kağıt.

3 Beğeni

Kargo bari ücretsiz olsaydı :flushed:

1 Beğeni

6 Beğeni

Fiyat bana da aşırı fazla geldi,Sharaz-De özel baskı nispeten iyiydi ama bu meblağ bu kitaba vermeyeceğim bir miktar dediğinize aynen ya katılıyorum

Bunu sormam lazım artık,

Bu Hakan Günday ne ayak ya?

1 Beğeni

Bence sanat kütüphane şovu içindir. Ikea’da falan içi boş göstermelik kitaplar oluyor, o hesap. 222 tane basılıyormuş, hemen almalıyım. İçi gerçekten boş mu alınca söylerim.

5 Beğeni

Acaba Siyasetname’nin yeni baskısı olacak mı? Bir bilginiz var mı? Uzun zamandır bekliyorum ama olmuyor :frowning:

Ne yazık ki HAY klasikleri konusunda bir bilgim yok. Ama info@iskultur.com.tr adresine yazarsanız, en olmadı akıllarına tekrar baskı ihtimalini getirmek mümkün olabilir. :slight_smile: Instagram’dan da yazabilirsiniz yayınevine.

3 Beğeni

Bunları bekliyordum ne zamandır aslında. Dün açıklananlar sürpriz olmuştu bana :sweat_smile: Şov gibi olmuş çok sevindim bu kitaplara.

Ötüken bir süre sonra kendi sitesine kitap içeriğinden birazını ekliyor. O zaman netleşir.

İngiliz ve Amerikan Edebiyatından Seçme Öyküler

Nathaniel Hawthorne: “Ölülerin Eşleri”
Edgar Allan Poe: “Kızıl Ölümün Maskesi”
Frank R. Stockton: “Kadın mı Yoksa Kaplan mı?”
Oscar Wilde: “Sadık Dost”
Thomas Hardy: “Kilise Çalgıcılarının Dalgınlığı”
Mark Twain: “Kaliforniyalıların Öyküsü”
Charlotte Perkins Gilman: “Sarı Duvar Kâğıdı”
Kate Chopin: “Bir Saatin Hikâyesi”
Stephen Crane: “Koyu Kahve Renkli Köpek”
O. Henry: “Noel Hediyesi”
Jack London: “Savaş”
James Joyce: “İki Kahraman”
Saki: “Açık Pencere”
Katherine Mansfield: “Bahçe Partisi”
David Herbert Lawrence: “Sallanan At Binicisi”
Thomas Wolfe: “Tren ve Şehir”
Wirginia Woolf: “Perili Ev”

8 Beğeni

Bu kitabın içeriği epey sağlammış. Listeye eklendi. :slight_smile: Ayrıca yakında Türk klasikleri için de böyle bir bombardıman gelebilir.

1 Beğeni

Instagram yazmıştım daha öncede. Cevap gelmemişti. Ama e-postayı da deneyeyim. :slight_smile:

Anne with an E izleyenler için yeni kitap haberi. Tam metin kitabı basılmış. Keşke dizide konusu işlenmeyen diğer kitaplarını da bassalar .
Yayınevi de kitapyurdu açıklamasında yazdığına göre bu ay kurulmuş ve bu ilk kitapları.

5 Beğeni

Herkes bu öyküyü okuyacak. Öyle ya da böyle. Ya şuradan ya da buradan ama okuyacaksınız. Yayınevleri toplaşıp toplaşıp basıyor. :smiley:

5 Beğeni

Okumak istediğim bir kitaptı, dilimize çevrilmesine sevindim.

1 Beğeni

resim

@alper

9 Beğeni

Anna Karenina mı, Anne Karenina mı? Geçen de şuna takıldım: Dorian Grey mi, Dorian Gray mi?

1 Beğeni

Ruslarda Anna Karenina :slight_smile:

Bugüne dek Anna Karenina olarak alıştığımız ve benimsediğimiz bir şey bu. O sebeple dikkatimi çekiyor aslında. Anne Karenina olunca sanki adı Karenina olan bir annenin hayatı gibi duruyor. Çağrışımlar tabii. Alfa Anne Karenina olarak basan ilk yayınevi olacak galiba. :thinking:

1 Beğeni