Benim de aklıma şu gelmişti 
İlgilenenler için not düşeyim kitapJack London’ın Yordam Yayınları’ndan Oyun adı ile yayınlanan orjinal adı “The Game” olan kısa romanıdır.
Ekleme; Şimdi gördüm ayrıca Aralık 2019’da Jack London’dan Ay Vadisi kitabı basılmış. Daha önce Oda yayınlarından başka çeviri ile basılmıştı ancak uzun zamandır baskısı yoktu.

Son 275 adeti %50 indirimli satışta.
Not: indirim bitmiş 22.50TL’ye inmişti.
Bir kutu kitap Ocak kutusunda 2 kitapla beraber 39’du. Oradan tekrar satışa çıkarsa takip edip alınabilir.
![]()
Bilgi için teşekkürler ondan haberim yoktu. Ben kitapyurdundan aldım 22.50TL’ye.
@cankutpotter Gözün aydın arkadaşım. Apollonun Görevleri 4 - Tiranın Mezarı bandrolü alınmış. Görsel olduğu için haberin olmaz diye yazayım dedim.
A post was merged into an existing topic: Rıhtım Kamarası
Can Klasiklerine devam
Teşekkür ederim.
Valla çok mutlu oldum bu habere, ne zamandır bekliyordum. 
Ciltsiz normal baskısı da çıkmış.

Çok iyi olmuş,işte bu alınabilir 
Kasımın sonundan beri çıkacak. Halen çıkaramadılar. En son bir ay önce yazdığımda Ocak ayının başında basılacak demişlerdi.
İş Kültür’ün HAY Klasikleri dâhilinde şu anda İki Şehrin Hikâyesi’ni hazırladığını öğrenen Dickens fanatiği ben:

Kitap çıkalı birkaç ay olmuş. Paylaşıldı mı emin olamadım, paylaşayım dedim.
Dex mi almış? Oy… İçime bir “daş” oturdu. 
Evreni pozitif yüklü iyonla mı yıkasak? Kötünün iyisi diye bir şey var mesela bu o duruma örnek. Dex ciltli filan basıyor belki öyle yapar. Çeviriyle alakalı konuşmayı reddediyorum. 
Brandonzedeler olarak hepimize şu güzide parçayı armağan ediyorum.
Bu nasıl iş şimdi ya ?