Buyici
(Buyici)
Ocak 27, 2020, 7:45ös
7845
10 yıllık planları için konuşmalardır. Çok da şeey etmemek lazım.
5 Beğeni
Yok, story olarak paylaşılmış, bence yakında olmasa paylaşmazlardı.
1 Beğeni
hunter
Ocak 27, 2020, 8:21ös
7849
Etiket fiyatı 25tl olduğuna göre ciltli çıkmayacak galiba.
2 Beğeni
Yok ilk baskı 25 tl idi. Orayı düzeltirler bu kadar ucuz olmaz.
2 Beğeni
Neredeyse 1 yıldır Elric Ruh Hırsızı’nı basacaklarını söylüyorlar ama ortada henüz bir gelişme yok. Umarım en kısa zamanda basılır da meydan fırsatçı sahaflara kalmamış olur
1 Beğeni
Peter Handke tartışmaları yüzünden bu kadının Nobel Ödülü arada kaynadı. Kendi üslubunu oluşturmuş, girift bir kurgulama anlayışına sahip sıradışı bir yazar. Koşucular’ı okudum şimdi Aç Gözünü Artık Yaşamıyorsun kitabını okuyorum. Gündüzün Evi Gecenin Evi kitabının baskısı yok bulamadım. Bu habere müthiş sevindim. Kitabın adı bile heyecanlandırıyor insanı.
4 Beğeni
Artık basılsın da rahat rahat okuyalım, diğer kitapları Kidega’nın %50 indiriminden aldım
1 Beğeni
Evet, birinci kitap olmadığı için seriye başlayamıyoruz. Aklıma gelmişken şimdi İthaki’nin instagram sayfasına yazayım
1 Beğeni
Turan
(Mehmet)
Ocak 28, 2020, 1:17ös
7856
Arkadaşlar fırtına ışığı arşivinin oathbringer adlı kitabının pdfsi yada epub şekli var mı acaba ?
Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Ocak 28, 2020, 1:26ös
7857
Forumumuzda pdf/epub linkleri paylaşımı yasaktır. Paylaşım yapmak isteyenler özelden iletebilirler.
1 Beğeni
Durin
(Tenrigen)
Ocak 28, 2020, 1:44ös
7858
Video bağlantısı paylaşmak yasak mı?
Bence de, ne kadar çok talep olursa, o kadar hızlı işleme alırlar bence
1 Beğeni
Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Ocak 28, 2020, 1:54ös
7860
Yasal olmayan her şey yasak.
2 Beğeni
fortknoxt
(Serhat)
Ocak 28, 2020, 4:12ös
7861
Jules Verne geliyor.
Salon Yayınları Klasikler Dizisi yeni çıkanları
Taaşşuk-ı Talat ve Fitnat (Günümüz Türkçesiyle), Şemsettin Sami tarafından kaleme alınan eser; Salon Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Taaşşuk-ı Talat ve Fitnat (Günümüz Türkçesiyle) kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN...
Vatan Yahut Silistre (Günümüz Türkçesiyle), Namık Kemal tarafından kaleme alınan eser; Salon Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Vatan Yahut Silistre (Günümüz Türkçesiyle) kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9786057879714
Araba Sevdası (Günümüz Türkçesiyle), Recaizade Mahmut Ekrem tarafından kaleme alınan eser; Salon Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Araba Sevdası (Günümüz Türkçesiyle) kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9786057879561
Küçük Şeyler (Günümüz Türkçesiyle), Sami Paşazade Sezai tarafından kaleme alınan eser; Salon Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Küçük Şeyler (Günümüz Türkçesiyle) kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9786057879721
5 Beğeni
frht45
(kimyager_ferhat gürdoğan)
Ocak 28, 2020, 4:54ös
7863
En hızlı çıkan seri olma yolunda olsun bir zahmet hazır her şey
14 Beğeni