Pegasus halihazırda pahalı bir yayınevi fakat bu kitabın özel basım olduğu da göz önünde bulundurulmalı. Ben daha pahalı olmasını bekliyordum açıkçası.
22,5x30,5 cm
Ciltli
Renkli
Bu kutunun üstüne daha başka bir kutulu versiyon çıkmayacak dimi? Almak için yıllardır bekliyorum son halini.
Beceriksiz İth*ki nasıl yılın yayınevi seçildi. Pegasus çok hızlı biçimde tamamladı seriyi. Sadece Witcher değil tüm seriler tekil kitaplarla beraber çok hızlı biçimde yayımlandı.
Yayınevi yetkilisinin cevabı.
İyi afiyet olsun, öpün.
Bir bardak soğuk su içeyim. Yine de şu var @Everfever ve @mit emekleriyle. Bir hata bulursam lanetler yağdırabilirim. Bu keyfi bana verdiğiniz için teşekkürler. Bir tuşla iki sevdiğim insana çemkirebileceğim. Hanginiz yaptı bunu, diyeceğim.
@Everfever Sayılı mayılı değildir umarım. Birbirimizi katletmeyelim sonra alıcılar olarak.
Sayılı değil. Tek baskıyla sınırlı değil. Umuma açık.
O zaman dans… Ben Witcher 8’li kutu gelince artık n11’den toplu iflas edeceğim. Teşekkürler.
Bir iflas da bana yaz. Fableheaven, witcher box set, tanrı mezarı. Kredi kartına 9 ay taksit ile.
Witcher box ben de düşünüyorum 8’lenince ne yalan söyleyeyim.
Bankaya witcher kredisine başvururum.
Ben de Witcher’ın 8. kitabı çıkarsa onu da alıp tüm seriyi satışa çıkarsam mı diye düşünüyorum. Kütüphane kurmaya çalışmaktan elimden geldiğinde kaçınıyorum yoksa takıntı haline getirip tüm paramı kitaplara harcamaktan korkuyorum
Coştular bir kere tutana aşk olsun. Devamı diğer serilere
Yalnız ben ilk defa çizgi romana başlıyorum. Ve Vaiz’i seçtim. Bana özel gibi hissettim Arka arkaya çıkıyor. Yolla gelsin ithaki
Günay Çetao, Platonov çevirilerinden tanıdığımız son dönem en iyi çevirmenlerindedir. Doğan Kitap keşke daha iyi kapaklar kullansa dedirtiyor bana. Bu arada birileri Kidega’yı uyarsa ne iyi olur: Tolstoy satışlarında kullandığı “Tolstoy görseli” Tolstoy’un kendisi değil.