Çıkartıp koyalım desek, altından korkunçlu renk çıkıyor.
Agatha Christie’nin Yazarlığa Başlamasına Sebep Olan Kitap
İçeriye girilmesinin imkansız olduğu bilinen kapalı bir odada bulunan genç kızı kimliği belirsiz bir saldırgan öldürmeye çalışır. Bu olay korku ve gerilim dolu günlerin başlangıcı olur. Defalarca tekrarlanacak olan bu nedensiz saldırılar sır dolu gizemleri beraberinde getirir.
Saldırgan, kapısı kilitli ve pencereleri kapalı bir odaya nasıl girmiş, girişinde nöbet tutan tüm insanlara rağmen odadan nasıl çıkmıştır?
Tarihte ilk kez ‘kapalı oda gizemi’ üzerine yazılan bu kitap yazarın en başarılı kitaplarından biri olmakla birlikte sinemaya da uyarlanmıştır.
RASTLANTILAR GERÇEĞİN EN BÜYÜK DÜŞMANIDIR.
Dean R. Koontz’un kitaplarını tekrar kaliteli bir şekilde basacak bir yayınevi olsa keşke…
Monokl %50 yapsa yine de uygun fiyata alsam diyen benden başka var mıdır?
Bende Monokl baskısı var ve gayet güzel bir baskı o yüzden İthaki’den çıkanları almıyorum
Kafes’in devam kitabı.
Aynen. Dört gözle bekliyorum.
Panama Yayınları Halka Dünya serisi çevrilmeyen kitaplarını çeviriyor mu bilen var mı acaba?
Evet çeviriliyor, 4 kitap çevirisi bitmek üzere dedi serinin çevirmeni, kendisi forum üyesi.
Ana Konu burada
Tam da orayı okuyordum ben de.Sayın @WolfCulture imiş çevirmenimiz. Acaba yan seri hk. kendilerinden bir şeyler çıtlatabilir miyiz
Çevirmek istiyorlar ama kesin bir karar yok bildiğim kadarıyla.
Lem’ler Alfa kitap sitesine gelmiş…
%30 indirim var şu an. Bana uygun geldi fiyatlar. Siz baktıktan sonra düzeltmişlerdir muhtemelen. İki kitabın boyutları arasında fark var umarım hatalıdır. PKD kitaplarının boyutunda olsa güzel olurdu.
Düzeltmişler. Şuan indirimli fiyatları da çıkıyor.