Merhabalar, bir süredir Yaşar Kemal kitaplarının baskısı yapılmıyor YKY’de. Eserleri tükendi çoğu kitapçıda. Bu durumu aralık ayında İzmir’deki YKY mağaza çalışanına sormuştum, kızıyla bir mahkeme durumu olduğunu söylemişti. Dün de YKY’ye mail attım. Onlar da böyle bir şey söyleyemeyecekleri için bu maili attılar. Umarım sorun kısa zamanda çözülür. YKY’nin Yaşar Kemal’i kaybedeceğini düşünmüyorum.
YKY’den alınıp İletişim veya İthaki’ye verilse daha güzel olacağını düşünüyorum.
Harika görünüyorlar, ben çok beğendim.
İş Bankası bassa en iyisi olur.
Allah korusun ithaki ye geçmesin.
Oha Lem’lerin ikisi aynı anda mı satışa çıkacak acaba
İthaki mi? Allah korusun! 50-60 liradan aşağı satılmaz.
İlle de değişecekse Everest olsun isterdim ben.
YKY’de en sevmediğim şey kapak tasarımıydı. İthaki, Can, İletişim, İş bankası; bunlar kapak mevzunda en sevdiklerim. Tabi İthaki’nin arasıra falsoları oluyor ama gene de… iyi iyi.
SL 1, SL 2 diye işaretlenmesi iyi olmuş. Kapaklar da hoşuma gitti. Hadi satışa çıksın artık.
İthaki’nin yeni eseri
fantastik , yer yer şehir fantezisi ögeleri bulunduran ilginç bir eser.Goodreads puanı da iyi.(3.81)

Sonunda geliyor. Fuara yetişmez galiba… Yetişse de sanırım son günlere belki. Neyse artık internetten alacağım.
Ayrıntı Yayınları Bilimkurgu Dizisi’nin yeni kitabı uzun bir aradan sonra geldi.
- İnsan Cephesi (Ken Macleod)
İşte bu ya. Harika bir haber. Bu seriden umudumu kesmiştim.
Satışa açılmış
Çok sevindim. Devam etmeyecekler gibi geliyordu.