Bana bakmayın. Benim neye heyecanlanıp heyecanlanmayacağım belli olmaz. Ama, aynı yazarın Geliş adlı öykü derlemesini okuyup beğendiyseniz, bu kitabına da şans verin, derim.
O kitabı da az önce gördüm, ikisini de okuma düşüncem var.
Gözden kaçar belki, burada da paylaşayım. Philip K. Dick kitaplarındaki hatalardan da bahsetmiştim.
Stephen King kitaplarının yayın hakkı Pegasus’ta olsaydı aynı kitabın pek çok ciltli versiyonunu görürdük. Altın kitaplarda bu tarz ciltli görme şansımız neredeyse 0
Martta biter bu iş
Liveship Traders da çevrilir umarım.
İthaki maşallah döktürüyor bu yıl,umarım şöyle güzel indirim olur ilknokta üzerinde,tanesini 15 tlye kapatırız
Dune bitmedikten sonra döktürmüş saymıyorum Ve diğer yarım seriler
Farseer’ın satışları iyi olursa düşünebilirler bence ve çok da güzel olur. Fantastik kurgu pastasından pay almak için ilk hamleleri bu, başarılı olurlarsa arkası hepimizi sevindirecek şekilde gelecektir.
Bitmeyen Savaş seri miydi?
Uzun Dünya serisini de ekleyelim tabloya.
İşkencecinin Gölgesi (The Book of the New Sun), Phlebas’ı Hatırla (Culture), Drizzt ve basılacak denilen Heechee (Hiçi) serisini de unutmayalım
3 kitaplık bir seri, fakat devamının basılması pek olası değil bence.
Bitmeyen Savaş
Goodreads’den baktım şimdi serinin diğer kitaplarının puanı düşük biraz ilk kitaba göre. Bilimkurgu klasikleri serisinde ilk beşe rahat girer benim için, devamını okumak nasip olur umarım.
Devamından kastım 3. kitaptı. 2. kitap olan Bitmeyen Barış zamanında İthaki’den çıkmıştı,büyük bir ihtimalle onu basarlar. Ben de okumak isterim devamını.
Anlaşılan basılmayacak. Paylaştığımız iyi oldu, boşuna beklentiye girmeyim.
Sağolun, demek ki gelmesi düşünülmüyor. Nadir’de uygun satan aramak lazım o zaman.
Müjdemi isterim! Shirley Jackson’ın Piyango ve Diğer Öyküler derlemesi gelecek ay çıkışını yapacakmış: