Yeni Kitap Haberleri

Bana bakmayın. Benim neye heyecanlanıp heyecanlanmayacağım belli olmaz. Ama, aynı yazarın Geliş adlı öykü derlemesini okuyup beğendiyseniz, bu kitabına da şans verin, derim.

2 Beğeni

O kitabı da az önce gördüm, ikisini de okuma düşüncem var.

1 Beğeni

Gözden kaçar belki, burada da paylaşayım. Philip K. Dick kitaplarındaki hatalardan da bahsetmiştim.

8 Beğeni

Stephen King kitaplarının yayın hakkı Pegasus’ta olsaydı aynı kitabın pek çok ciltli versiyonunu görürdük. Altın kitaplarda bu tarz ciltli görme şansımız neredeyse 0

2 Beğeni

Martta biter bu iş :grin:resim

14 Beğeni

Liveship Traders da çevrilir umarım.

2 Beğeni

İthaki’nin diğer yarım kalan serileri için beklemeye devam.

38 Beğeni

İthaki maşallah döktürüyor bu yıl,umarım şöyle güzel indirim olur ilknokta üzerinde,tanesini 15 tlye kapatırız :grin:

4 Beğeni

Dune bitmedikten sonra döktürmüş saymıyorum :joy::joy::joy::joy: Ve diğer yarım seriler :joy:

5 Beğeni

Farseer’ın satışları iyi olursa düşünebilirler bence ve çok da güzel olur. :slight_smile: Fantastik kurgu pastasından pay almak için ilk hamleleri bu, başarılı olurlarsa arkası hepimizi sevindirecek şekilde gelecektir.

Bencede böyle bakınca ayrı havalı duruyor.

Düzenleme : Unuttuklarımızı ekledim :slight_smile:

40 Beğeni

Bitmeyen Savaş seri miydi?

Uzun Dünya serisini de ekleyelim tabloya.

3 Beğeni

İşkencecinin Gölgesi (The Book of the New Sun), Phlebas’ı Hatırla (Culture), Drizzt ve basılacak denilen Heechee (Hiçi) serisini de unutmayalım :slight_smile:

3 kitaplık bir seri, fakat devamının basılması pek olası değil bence.
Bitmeyen Savaş

8 Beğeni

Goodreads’den baktım şimdi serinin diğer kitaplarının puanı düşük biraz ilk kitaba göre. Bilimkurgu klasikleri serisinde ilk beşe rahat girer benim için, devamını okumak nasip olur umarım.

2 Beğeni

Devamından kastım 3. kitaptı. 2. kitap olan Bitmeyen Barış zamanında İthaki’den çıkmıştı,büyük bir ihtimalle onu basarlar. Ben de okumak isterim devamını. :+1:

1 Beğeni
4 Beğeni

Anlaşılan basılmayacak. Paylaştığımız iyi oldu, boşuna beklentiye girmeyim.

3 Beğeni

Sağolun, demek ki gelmesi düşünülmüyor. Nadir’de uygun satan aramak lazım o zaman. :sweat_smile:

2 Beğeni

Müjdemi isterim! Shirley Jackson’ın Piyango ve Diğer Öyküler derlemesi gelecek ay çıkışını yapacakmış:

25 Beğeni

O zaman bunu #kitap-kulubu’nde ağırlasak mı?

4 Beğeni