Hele bi’ çıksın, söz, çekilişini de yapacağım.
bence filmin gazıyla (witcher gibi ) çıkarırlar (inş. )
Tamamlanınca set halinde alacağım. N11 veya ilknokta’da illa bir %50 indirim yaparlar.
Kralların merhameti, Drizzt ve hype bittiyse Conan da eklenir.
Arttırıyorum ve Vakıf serisi diyorum ben de.
Onu belirtmiş fotoda
Yaşlı adamın savaşı serisinde ilk kitap gözükmüyor listede ve bildiğim kadarıyla tüm seri basıldı.O kısım hatalı sanırım.Onu dışarıda tutarsak, ben 5-6 seri yarım bırakıldı diye düşünüyordum.Bu kadar olduğunu hiç düşünmemiştim
Yahu ben o fotoyu gördüğüm gibi algılamışım. Hiç üzerine gelip tam haline bakmamışım nedense.
Oysa fotoğraf iki metreymiş. Teşekkür ederim uyarı için.
Evet ilk kitap basıldı ancak seri tamamlanmadı. Serinin 5 ve 6. kitapları basılmadı. İthaki o ışığı da vermiyor en kötüsü.
İthakinin siteden kopyala yapıştır yaptığım için ilk kitap gözükmedi çok uğraşmadım bende maksat yarım kalan seriler “ayrı bir güzel gözüksün”… Yaşlı Adamın Savaşı serisinin @Alladierre nin dediği gibi 5 senedir basılmayan 5 ve 6. kitapları var. Ejderha Mızarağı serisininden de Efsaneler üçlemesi basıldı öyle kaldı, Drizzt serisi 6. kitaptan 20. kitaba atlandı vs… En son 2016 yılında 2 senede 45 kitabı da basıp seriyi tamamlayacağız demişlerdi. 45 senede 2 kitap anca basabilecekler
Zoe’nin Öyküsü’nden sonra ben seri bitmiştir diye düşünmüştüm,hiç bakmamıştım Teşekkür ederim :3
Michael Henchard sarhoşluğun verdiği ani bir öfkeyle eşini ve küçük yaştaki kızını bir köy panayırında satar. İlerleyen zamanda Casterbridge kasabasında kendisini toplumun saygın ve müreffeh bir ferdi olarak yeniden inşa etse de geçmişteki utanç verici sırrı yüzeyin hemen altında ortaya çıkmayı beklemektedir. Hardy’nin ‘Karakterli Bir Adamın’ hikâyesini anlattığı ve yazarın gençliğini geçirdiği Dorchester kasabasının kurgusal karşılığı Casterbridge’de geçen roman, birçoklarınca yazarın başyapıtı olarak görülmüştür. İlk kez 1886’da tefrika olarak yayımlanan ve dilimize daha önce ‘Bir Hayatın Sırrı’ adıyla çevrilen roman, uzun yıllar sonra yeniden Türkçe’de…
https://www.babil.com/uyku-tanrisinin-evi-kitabi-anna-kavan
Çocukluğun uzak gezegeni belli belirsiz hatıralar eşliğinde sökün ediyor. Gece ve gündüz, karanlık ve gün ışığı, anne ve baba… Hafızanın iki yarımküresi daima işliyor. Parçalar art arda geldiğinde kaplanların, gölgelerin, uykuların ve rüyaların işgal ettiği müstakil bir not defterini okuyor, bu deftere sığmayanların silik izlerini de sürüyoruz.
Uyku Tanrısının Evi bir periferi anlatı. Görüntülerin akışında gözler sık sık aralanıp kapanıyor.
YENİ ÇIKANLAR -1
YENİ ÇIKANLAR -2
Kırık diyar son kitap 2020’nin sonlarına doğru, Skyward’da nisanda diyor. Bekliyoruz…