![]()
Serinin en güzel kapaklarından biri.
Fantastik Edebiyata yeni bir yazar olarak benim de bir katkım olmasını istedim ve sizlere şiddetle tavsiye edeceğim kitap serimin ilk romanı 03 Mart itibarı ile satışa çıktı. Kitapyurdu üzerinden ulaşabilirsiniz.
Hangi site hocam? (20)
Tam “Kitaplar çok pahalandı artık, eskiden 20 liraya aldığımız şeyler bugün 45 lira,” diyeceğim geliyor. Ardından dünya gündemini hatırlayıp susuyorum. En büyük derdimiz bu olsun 
Çok söylenmek de fayda etmiyor zaten. Hayırlısı. 
@Son.of.Yona Kitapyurdu. Satışta olmayanları göster seçeneğini işaretleyince çıkıyor.
Teşekkür ederim 
Kırmızılar /Vaiz’ler kesin alacaklarım. Yeşiller alsam da aklım kalmasalar. Can yayınlarının kısa klasiklerini de toparlamak istiyorum fakat sıra gelmiyor…
Bu arada kitapyurdu bu perşembe için Koç üniversitesi yayınlarında %50 indirim yapacakmış. Güzel ve özel kitaplar var, araştırma kitapları ilgililerin bakmasını öneririm. Bu indirim yokluğunda oldukça iyi bir alternatif bence.
1 adet gönderi şu konuya taşındı: Ateşin Yüreği - Işıltılı Yürekler Serisi I
Metis Bilim 40. kitap Hormonların Gücü (Hayatımızdaki Hemen Her Şeyi Kontrol Eden Salgıların Tarihi) Randi Hutter Epstein
Vaiz 6 ve Vaiz 7 nedense %50 indirimi görmemiş.
5 kitaplık set biraz satılsın %50’den, ondan sonra onları da dahil edip ayrı bir set oluştururlar ve %50 indirime sokarlar 
Listeye eklendi ![]()

"Cehennemden Çıkmaya Hazır mısınız?
2007 Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Doris Lessing’in kaleme aldığı Cehenneme İniş Talimatnamesi, hafızasını kaybeden ve gerçeklikle bağını yitiren bir adamın deliliğin kıyılarında gezinen ‘‘uyanış’’ öyküsünü anlatıyor.
Neredeyse her cümlesinde yeni fikirlerin yankılandığı, gerçeklik ve deliliği algılayışımızı bambaşka bir boyuta taşıyan bu kışkırtıcı eser, kendine ve çevresine yabancılaşan, düzen içinde ‘‘uyutulan’’ modern bireyin, evrenle uyum içindeki ilk benliğini yeniden keşfetme yolculuğuna odaklanıyor.
Cambridge Üniversitesi’nde Klasik Dönem Çalışmaları profesörü olan elli yaşındaki Charles Watkins, gece yarısı Waterloo Köprüsü yakınlarında sayıklar hâlde bulunur. Geçmişine ve kimliğine dair hiçbir şey hatırlamayan adam, kaldığı akıl hastanesinde ilaçlarla eski hâline getirilmeye çalışılır. Ancak Watkins, ısrarla çağırıldığı dış gerçekliği çoktan terk etmiş, zihninde bambaşka bir yolculuğa çıkmıştır: Atlantik’teki bir sal içinde dolanıp durduktan sonra, acayip geleneklere sahip garip yaratıkların yaşadığı tropik bir adaya ayak basar. Ardından da kendini uzayda, kozmik güçlerle semavi bir toplantıda bulur."