Yeni Kitap Haberleri

Haklı olabilirsiniz. Ama bu tipte çizilen başka kapakları da vardı klasiklerde. Ben genel olarak bu tarzı sevemedim malesef.

1 Beğeni

Haklısınız güzel bir sürpriz…

Ben hikayeyi okudum kapağı beğenmedim. Bir kere sırça, cam demek. Kapaktaki ahşap veya kargir bir bina. Türk klasiklerinde bazen Mürebbiye, Kürk Mantolu gibi çok güzel kapaklar çıkıyor ama arada böyle de oluyor.

1 Beğeni

Kapağı ben de çok beğenmedim maalesef. Bu tarz (kübizm benzeri, picassovari) kapakları modern klasiklerde de yapıyorlar, orada da sevmiyorum. Picasso sevmiyorum galiba :smiley:

2 Beğeni

Bekleyenler vardı.

13 Beğeni

bu kitabı bilen var mı

5 Beğeni

4 Beğeni

Bu Vampir İthaki Karanlık kitaplıktaki Vampir mi?

@Fahrettin Ölümsüzlerin Tarihi değişen kapak bu sanırım abi. Bilemedim. :smiley:

Hayır yazarları farklı ben biraz baktımda yazar almanmış kitaplarını goodreadste 300-500kişi oylamıştı

1 Beğeni

Osprey Resimli Tarih Serisi, Vikingler’in ardından “Roma Ordusu - Roma Savaş Makinesi’nin Tarihi” kitabıyla devam edecek.

19 Beğeni

Çok sevindim gerçekten. Roma askeri tarihi ile ilgili kaynakların artması harika.

2 Beğeni

Kesinlikle öyle, Osprey serisi gerçekten etkileyici başladı.

1 Beğeni

Hayır, aynı değil bu vampir aynı zaman da ölümsüzlerin tarihi 2. Kitap oluyor. Tek başına alıp ta ondan sonra bize söylenmeyin :grin::innocent::joy:

Ölümsüzlerin Tarihi’nin devam kitabının çıkmasına sevindim, ne zamandır bekliyordum.

Ölümsüzlerin tarihi’nin eski kapağı bu daha önceden alanlar için.

2 Beğeni

Kapaklar değiştiği için başta anlamamıştım devam kitabı olduğunu.

Bu arada Goodreads’den yanlış mı baktım yoksa seri 12 kitap mı?

Kitabı inceledim ve çok ilgimi çekti. Devam kitapları ne sıklıkta çıkacak acaba? Ortalama olarak bir süre verebilir misiniz?

Kafam karıştı ben ilk kitabı çıktığında alıp çok beğenmiştim ikinci kitap mı çevrildi? :smiley:

Ben de bu yüzden sordum zaten. Yalandan yere alıp okuyup senelerce devamını beklemek istemiyorum. Umarım kalan kitaplar en azından senede bir gelir.

1 Beğeni

Ayı ve Bülbül geliyor :smiling_face_with_three_hearts:

14 Beğeni