Fantastik,bilimkurgu,korku türünde eserler basan bu yayınevini radarıma aldım.Destek olmak için bile tüm çıkmış eserlerini satın alacağım
Alfa son bir yılda hareketli bir ivme yakaladı güzel eserlerle serilerle (Lem,K.Dick,) gerçekten iyi işlere imza atıyorlar, Twelve Houses serisini de heyecanla bekliyorum
Hemen bitti sanırım bu kitap (karahindiba şarabı) , çok ilginç, hiçbir yerde kalmamış…
Haberim yoktu siz söyleyince fark ettim. Arada bi dönüp arkaya baksalar keşke hangisinin baskısı bitti diye. Yolun sonundaki okyanus içinde 2. Bandrol alındı daha basılmadı
Ayrıca kendi sitesinde güzel indirimler var bakabilirsiniz, kartpostal ve ayraçları da hoşuma gitti onu da belirtmeden geçmeyeyim.
Ya artık lütfen üç cisim probleminin 3.kitabı çıksın. 3.kitap hakkında herhangi bir bilgi var mı?
En son böyle demişlerdi sormak lazım tekrardan.
Çok sağ olun (20krktr)
Yolun Sonundaki Okyanus N11 de falan var, bu kitap yok maalesef . 1 haftada nasıl bitmiş anlamadım!
Of anam of ne haberler ne haberler… Çehov bütün eserleri 1 çıktı mı ki ya 2 gelmiş @fortknoxt
İthaki de boris vian var @alper
Vee gelelim iş kültür 'e
Ay ve altı peni, ismi bile heyecanlandırdı. Maugham reis boyalı peçe ve insanın esaretinden sonra seriye dönüyor. Bu kitabı çok bekledim. Çıksın artıkın. @DamlaGol hayırlı olsun.
Bir tolstoy da HAY klasikler patlatmış. Ohohohoy deliririsin. İş bankası hadi az sa tekrar baskı yap artık ciltli HAY da ya
Haçlılar çağında islam orduları da alınır.
1 geldi. Ben ciltlileri bekliyorum
Ben karton kapakları saymıyorum ya zaten. Ciltliyi kastetmiştim.
Kitapambarı ve pegemin sitesinde var alacaksanız bakın bi
Beklediğinize değecek diye umuyorum. Teşekkürler!
Ya bu ciltli işi çok kafa karıştırıyor. Karton kapağın iki bazen üç kat fiyatı oluyor. Üstelik bulmak da dert. Baştan toplamak mantıklı de sonradan giren biri için cidden büyük problem.
Siz artık karton başladınız boş verin.
Homo Sapiens -Sürüden Devlete Milyon Yıllık Serüven -
Homo Sapiens kesinlikle tuhaf bir tür. 200.000 yıl önce Doğu Afrika’da bir yerde ortaya çıktığı düşünülüyordu, ama en son bulgular onun bu tarihten çok daha önce, kıtanın her yerinde zaten yaşamakta olduğuna işaret ediyor. Çin’de çok daha eski fosiller keşfedilene dek, onun Afrika’dan 80.000 yıl önce ayrılıp dünyaya yayıldığı düşünülüyordu. Öte yandan, genetik bilimi, çok da uzun olmayan bir süre öncesine dek bu gezegeni başka insan türleriyle paylaştığımızı, onlarla gen alışverişi yaptığımızı gösterdi!Homo sapiens’e ilişkin son haberleri dinlememiz gerektiğini düşünen yazarlar, bize Australopithecus’tan Neolitik Çağ’a kadar insanın evriminin etkileyici öyküsünü anlatıyor.
https://kidega.com/kitap/homo-sapiens-360832/detay
Romantizm - Kısa Bir Giriş -
Romantizm nedir? Michael Ferber elinizdeki kısa giriş kitabında bu soruyu, Romantiklerin kimler olduğu ve onların düşünceleri, inançları, adanmışlıkları, beğenileri bağlamında birbirleriyle ortak yanları üzerinden cevaplandırmaya çalışıyor. Romantizmin gerek Avrupa’da gerekse Amerika’da ortaya çıkışına ve gelişimine bir bakış sunuyor ve Romantik dönemdeki edebiyatın, müziğin, resmin, dinin ve felsefenin çeşitli türlerini inceliyor.
Belli başlı konulara tek tek odaklanan Ferber, Romantizmi önceleyen Duyarlılık hareketine, şairin yükselen saygınlığına, dinî bir yönelim olarak Romantizme, Romantik felsefe ve bilime, Fransız Devrimi’ne yönelik Romantik tepkilere ve de kadınların durumuna bakıyor. Örnekler ve alıntılar aracılığıyla bu özgün ve kendi içinde türlülük barındıran hareketin merkezine götürüyor okuru; dahası, hem “Romantik” sözcüğü ve nereden geldiği hakkında bir tartışma hem de kendine has bir tanım sunuyor.