Bundan hala haber yok dimi ya ![]()

Kremlin’in Adayı (Ciltli) Jason Matthews
Kremlin’in Adayı (Ciltli) BAŞROLLERİNDE JENNIFER LAWRENCE, JOEL EDGERTON VE JEREMY IRONS İLE SİNEMALARDAYDI! New York Times çok satanlar listesindeki Kızıl Serç
Bundan hala haber yok dimi ya ![]()
Sabırsızlıkla bekliyorum ama haziran bitiyor hala çıt yok ![]()
Font o kadar kötü ki gözlerim kanadı
.
Geliş ve Marslı birbirleriyle uzaktan yakından alakasi olmayan biri Andy Weir’ın biri Ted Chiang’ın. ikisini de ayrı ayri sevmeme rağmen… Biri soft bilimkurgu, Chiang ise fantastige kayan bir bilimkurgu. Chiang Existantial Crisis yaşatır, varoluşu sorgularsınız çoğu zaman… Salon’un reklamları hiç hoşuma gitmiyor yahu.
Reklam için kötü bir taktik kabul ediyorum fakat okuyucuyu yeni bir yayınevine alıştırmakta zor. Kitabın kapağına bunları yazmadıkça sorun değil benim için.
ikisini de ayrı ayriswvmeme
seviyon mu sövüyon mu karışmış ortalık ![]()
Öyle de, sorun şu ki bu reklama güvenip alsam bu kitabı beklediğim gibi çıkmasa bi daha bu yayın evinden alır mıyım?
seviyon mu sövüyon mu karışmış ortalık
Seviyorum ya. Telefonda yazma özürlüyüm ben ![]()
Tanıtım yazısını okuduğumda bilimkurgu ögesi olarak sadece uzay kullanılmış bir gerilim romanı gibi geldi bana. Marslı veya Geliş’e benzeyen yanıda bu olarak göstererek reklamını yapmışlar bence. Beklentimi bu yönde tutup ileriki zamanda alıp okuyabileceğim bir kitap benim için.
Bahsettiği iki kitap kalitesinde olmasa bile gelecekte basacakları kitaplar için telif almada referans olarak kullanırlar.
alakasi
ayri
fantastige
Rum aksanıyla okuyordum bende bunları isteyerek yapmıyormuydun ![]()
Telefonda bende zorlanıyorum bazen ![]()
Filmi olan iki bilim kurgu eseri bulmuşlar, onları yazmışlar. Geliş’in ne kitap versiyonu ne film versiyonu Marslı’ya benziyor.
Salon Yayınları yenileri
https://www.salonyayinlari.com/buyuk-ekonomistler

Kremlin’in Adayı (Ciltli) BAŞROLLERİNDE JENNIFER LAWRENCE, JOEL EDGERTON VE JEREMY IRONS İLE SİNEMALARDAYDI! New York Times çok satanlar listesindeki Kızıl Serç

Kintsugi Kintsugi (Altın Doğrama) kırılmış olanı tamir eden antik Japon sanatıdır. Bir seramik parça kırıldığında, Kintsugi ustaları onu altın ile tamir eder. Y

O Yer O Yer NEW YORK TIMES 2018’İN EN İYİ 10 KİTABI CENTER FOR FICTION İLK ROMAN ÖDÜLÜ KAZANANI The Washington Post, NPR, Time, O, The Oprah Magazine, San Franc

Boşluğun İçinden Uzayda meydana gelen yıkıcı bir kazanın ardından, onu Dünya’ya geri getirmek için yol gösteren eşinin, bir NASA bilim insanının, sesi dışında y

İrade Eğitimi Takdire şayan olan, insanların diğer her şey için bir öğretmene ve öğrenime ihtiyaç duyduklarını kabul ederek dikkatle çalışmaları ancak hiç öğren

Bilmeliydin BAŞROLÜNDE NICOLE KIDMAN İLE BİR HBO DİZİSİ !Grace Reinhart Sachs kendi için her zaman dilediği hayatı yaşamaktadır. Kendini büyük bir kanser hastan

James Bond - Yaşamak İçin Öldür Bay Big acımasız, çok zeki ve dünya çapında korkulan biri. Vudu ve esir tuttuğu Solitaire'in psişik güçleri tarafından korunan B

Kutsal Oyunlar I-II Bir Netflix orijinal dizisi“KUTSAL OYUNLAR eline alması kadar bırakması da güç bir kitap.”— New York Times Kitap Eleştirisi “Cesur, zinde ve

Uzaklaşmanın Yolu Happiness for Beginners kitabının yazarından, anında New York Times çok satanlar listesinde giren en zor şartlar altında bile mutluluğu bulmak
https://www.salonyayinlari.com/
Kremlin’in Adayı (Ciltli) Jason Matthews
Kızıl Serçe serisi sonunda tamamlandı gerçekten çok mutlu oldum.Salon bu seri ile gönlümü fethetti.Baskısı kitaba yakışır ölçüde çok güzel ![]()

Bu Bizim Havamız, Jonathan Safran Foer tarafından kaleme alınan eser; Siren Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Bu Bizim Havamız kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9786055903855
Can Yayınları yenileri

İki Yeni Gelinin Anıları (Beyaz Kapak), Honore de Balzac tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.İki Yeni Gelinin Anıları (Beyaz Kapak) kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750736001

Nostromo, Joseph Conrad tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Nostromo kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750741128

Parma Manastırı (Beyaz Kapak), Marie-Henri Beyle Stendhal tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Parma Manastırı (Beyaz Kapak) kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750742682

Nana (Beyaz Kapak), Emile Zola tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Nana (Beyaz Kapak) kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750743139

Dünyayı Seyretmek İçin Bir Yer, Ertuğ Uçar tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Dünyayı Seyretmek İçin Bir Yer kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750743191

Dün ve Ferda, Erendiz Atasü tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Dün ve Ferda kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750744662

Bir Yaşdönümü Rüyası, Erendiz Atasü tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Bir Yaşdönümü Rüyası kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750744679

Ayrılığın Haritası, Ertuğ Uçar tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Ayrılığın Haritası kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750743092

Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç (Açıklamalı Orijinal Metin), Hüseyin Rahmi Gürpınar tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç (Açıklamalı Orijinal Metin) kitabı, en uygun...

Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç (Günümüz Türkçesiyle), Hüseyin Rahmi Gürpınar tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç (Günümüz Türkçesiyle) kitabı, en uygun fiyatlarla...

Palto, Nikolay Vasilyeviç Gogol tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Palto kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750743771

İşaret Memuru, Charles Dickens tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.İşaret Memuru kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750743801

Pasifik'e Karşı Bir Bent, Marguerite Duras tarafından kaleme alınan eser; Can Yayınları imzasıyla okurlara sunulmaktadır.Pasifik'e Karşı Bir Bent kitabı, en uygun fiyatlarla Kidega.com’da. ISBN 9789750743740
Konu müdavimi ve fanatiği olmam sebebi ile içeriği merak ettim. Alan temin eden iç sayfa fotosu atabilirse şahane olur.
Futbol Argosu Sözlüğü - Filiz Bingölçe kitabı en iyi fiyatla alfakitap.com’da! Hızlı kargo, indirimli fiyatlarla Başvuru/Sözlük İmla Klavuzu türünde kitaplara hemen sahip olun.