İlk iki kapakta kullanılan insan silüeti olsaydı kapakta keşke. Belkide kitapta anlatılan uymuyordu. Olsun bu da güzel olmuş
Evelyn Hardcastle’ın yedi buçuk ölümü değil miydi o kitap ya. Niye yedi olmuş ki
Aynen o kitap. Yayınevi düz hesap olsun istemiş herhalde
Yemin ederim şaşırmam. “Küsürsüz olsun dedik” deseler
Kitap pdf okuma listemdeydi. Beklemiyordum. Fena olmadı da
Bu size zahmet olmazsa cok guzel olur kendi adima toplu bir sekilde depolamis olurum. Siz yeni ekleyince uzerine eklemeler yapabilirim
Excel olarak mı fotoğrafların paylaşımı mı
Excel olursa yeni eklemeler daha kolay olmaz mi ?
Sizin icin uygunsa excel daha verimli olacaktir
Kesinlikle katılıyorum. Bu kapak da güzel ama bana, afrika üçlemesinden ziyade alfa yayınları mitoloji serisinin kapaklarını hatırlattı biraz.
https://www.alfayayinlari.com/diziler.php?cat=198
The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle bu kitap ismi doğru değil mi?
@isos81 The 7½ Deaths of Evelyn Hardcastle by Stuart Turton | Goodreads
Hemen araştırdım tabi. Asıl basım UK basımı ve oradaki ilk baskı buçuksuz, Amerika (US) baskısı buçuklu. Neye göre bilmiyorum. Ama daha fazla kurcalayıp sürpriz bozan yemek istemiyorm (:
Anladım demek ki ajanstan gelen kitap buçuksuz olan baskıymış, yazar ya da ajans global baskıları buçuksuz istemişdir.
“Amerika baskısında bir çatışma yaşadık ve bundan dolayı oradaki başlık 7 buçuk oldu.” demiş yazarın kendisi. Enteresan gerçekten.
Ben sondaki kısma güldüm ama ya. “Endişelenmeyin, siz de paranızın karşılığı olarak aynı miktarda cinayet satın aldınız” diyor
Siyah kapaklı Silmarillion’un Kasım gibi gelebileceği bilgisini verdi İthaki yetkilisi. Beklemedeyiz…
“gibi” kısmı çok önemli. İthaki için yaklaşık 7-8 ay aralığına denk geliyor.