Yeni Kitap Haberleri

Kuruduk kaldık vallahi. Ne çıkmaz kitaplarmış

2 Beğeni

Yapı Kredi modern yenileri

Kırmızı Kedi Klasikler dizisi yeni çıkanları

Kırmızı Kedi Klasikler dizisi kapakları yenilenenler

5 Beğeni

Tolstoy’lara devam

Tolstoy Bütün Eserleri 12 Tolstoy Bütün Eserleri 13

15 Beğeni

Sonunda Ömer Seyfettin! Bu habere çok sevindim. :grin: Uzun zamandır bekliyordum İş Bankası’ından çıkmasını.

2 Beğeni
4 Beğeni
3 Beğeni

Beklemenize değecektir. Bende Cem Yayınevinin 8 ciltlik Çehov öyküleri serisi var, kitapların baskısı o kadar kötü ki elime alınca korsan kitap almışım gibi hissediyorum. Okuyasım gelmiyor.

1 Beğeni

Cemin gri baskıları hala çok çirkin. Hala inatla kitap sırtlarını aşağıdan yukarı yazıyorlar. Aynısını iletişim de yapıyor. Şu işe bir standart getiremediler ya gıcık oluyorum. Dün şömizleri çıkaracaktım tüm ciltli kitaplarından ne gördüm sizce? Kitap sırtı boş olan ciltli kitaplarım var :sweat_smile::sweat_smile: Şömiz gitti mi kitaplıkta hangisi hangisi bulmam imkansız olacak yani…
Şöyle adam gibi baskı yapan bir yayınevi olsa cidden modern klasikleri en azından biriktirmek istiyorum ama yok…

3 Beğeni

cemin psikoloji kitapları da çok dandik bence ya, son seçenek artık benim için cem den kitap almak.

1 Beğeni

Valis Serisi 3. Kitap ve baskısı bittiği için fahiş fiyatlara satılan Dünya Sanat Tarihi

24 Beğeni

Sevdiğim iki haber. Nadir kitabın tekrar basılması ve seri kitabının hızlı şekilde çıkması :blush:

3 Beğeni

#FrankHerbert değilmiş ya tüh

8 Beğeni

resim

45 Beğeni

Aman hocam dikkat :slight_smile:

14 Beğeni

Neymiş ki bu? 300 mü acaba?

1 Beğeni

300 herhalde , frank miller 300’ün ve Sincity’nin çizgi romanlarını yazan abiydi.

2 Beğeni

Uzun zamandır kitap almıyorum. Takriben en son alışverişimi Mart ayında yaptım ve ne aldığıma dair hiçbir fikrim yok. Tamamen depresif bir alışverişti. O günden sonra da içimde her şeye karşı bir isteksizlik var fakat almak istediğim kitapları bu başlıkta kaydediyorum ve şöyle kabaca bir hesap yaptığımda 2000 tl civarında olduğunu fark ettim. :smiley: Bazen içimdeki Agapelerden birkaçı “Hepsini Al!” diye bağırsa da çoğunluk “Meh…” kıvamında olduğu için her an her şeyi yapabilirim fakat çok da şey yapmıyorum.

Not: Daha fazla yeni kitap çıkacaksa beni heyecanlandıracak şeyler olsun lütfen. Ne bileyim birisi çıkıp şöyle bas bas “David Eddings külliyatı yapacağız!” ya da “Akılçelen olarak batağa saplandık Brandon Sanderson kim hızlı davranırsa onundur!” veya “Diskdünya figürleri de yapmaya karar verdik!” gibi bir şey desin.

19 Beğeni

Xerxes gibi geldi banada

2 Beğeni

Desenize yer değiştirmişiz. 4-5 yıldır kitap almayan birisi olarak son 2 aydır adeta bir kitap alma çılgınlığı içerisindeyim. Ne zaman durulur bu fırtına hiçbir fikrim yok zira çok eğlenceli :grin:

4 Beğeni

2 senelik kitap stoğu var evde benimde ama alası geliyor insanın , forumu bırakmak lazım bence :sweat_smile:

5 Beğeni