Benim sorunum biraz psikolojik biraz da stres. Belirsiz bir yaşam sürüyorum. İki şehir arasında gidip geliyorum sürekli ve kitaplar da yük oluyor bir noktadan sonra.
Genel olarak ne kadar benzer şeyler istiyormuşuz ya.
Mesela bir yayınevi çıkıp Althalus’un Dönüşümü kitabını tekrar basabilir, ben de mutlu olurum. ![]()
Veya biri çıkıp şey diyebilir, “gençler size çoooooooooooooooook büyük, yepyeni ve görkemli bir epik fantastik seriyle geliyoruz!” Gerçi okuyacak kitaptan bol bir şey yok ama haber olarak bile hoşuma giderdi doğrusu.
Not: Malazan’ı kastetmiyorum.
Not 2: O batak biraz hızlı gelip Akılçeleni Hülülüp diye içine çekebilir mi lütfen?
300 ile bağlantılıydı galiba?
Beklentim yok, hevesim yok, umudum hiç yok ben vazgeçtim Brandon’dan. 
Kapak önemli değil de sırt yazısı ve kitabın boyu önemli. Neden o boyutta basmışlar algılayamıyorum hala. Zaten kitabın kenarları beşer santim boşluktu
Eh bekleyip göreceğiz.
Gönül ister ki kitaplar doğru düzgün bir türkçeyle kaliteli çıksın ama şu an yapacak bir şey yok maalesef.
Bunu hangi kitapla ilgili olarak söylediniz acaba, anımsayamadım, bağışlayın
Unutkanlık başlıyor sanırım
Silmarillionu kastettim, cep boyu gibi şuanki. Kare ve kenar boşlukları kocaman. Kitabın sırtındaki yazı aşağıdan yukarı, yanında hiçbir LOTR kitabını koyamıyorsun boyutlarından dolayı.
Evet öncesini ve sonrasını anlatan bir çizgi roman diye biliyorum
Ha evet dediğiniz çok doğru. O yüzden bu boyutunu almadım. Siyah kapak bekliyorum
Başta anlamamıştım sonrasında son paylaştıkları fotoğrafı googleda arattım ve taşlar yerine oturdurdu

https://www.instagram.com/p/CBnKnEqhoIW/
atayım bilmeyenler için
Ben bunun kitap olduğunu bilmiyordum, çıkınca alayım madem, Kral Arthur efsanelerini hep sevmişimdir.
Kitabını bilmiyorum ama film çok kötü görünüyor. Fragmanı hazırlayan da berbat etmiş olabilir. Beğenmeme nedenim sadece bu yoksa kılıcın bir kraliçe seçmesi değil.
Okay Tiryakioğlu’nu en son ortaokulda okuyordum. Şimdi üniversiteye gidiyorum. Arada çok kitabı çıktı ve şimdi yine tarihten çok sevdiğim bir karakterin romanını yazmış. Bir ara eksik kitapları tamamlayacağım toplu olarak
.
Kalemi nasıl sizce? ----
Kendisinin kalemini çok severim. En sevdiğim kitabı Alparslan Çift Başlı Kartallar. Bence enfes bir kitap. Karakterin kendi içindeki çatışmalarını çok iyi yansıtmıştı o kitapta. Aynı zamanda duygu betimlemeleri falan da çok hoştu. Kendisi zamanında çok gezmiş bir insan olduğu için de anlattığı yerleri gözünüzde çok iyi canlandırıyorsunuz. Tavsiye ederim. Okursanız umarım beğenirsiniz.
ben bazen fantastik yazmayı denese 1-2 kitap yada türk mitolojisini falan katsa nasıl yazar diye merak ediyorum
ilk kitaplarından sonra( yavuza kadar okudum ben ) kendini geliştirdi
Aslında kitaplarında bazı fantastik ögeler oluyor. Mesela Fatih kitabında bir karakter vardı ölümsüz gibi bir şeydi çok net hatırlamıyorum ama…
Kesinlikle ben de okumak isterdim fantastik bir şeyler. Son kitaplarını okumam lazım ama Eylül’e kadar kitap almayacağım dedim kendime
ve sözümü tutabilmek istiyorum.