Yeni Kitap Haberleri

Şii’ler kitabı aşırı ilgimi çekti.

Yazarımız aynı zamanda Ben Efsaneyim kitabının yazarı. Kapak yine çok başarılı. Bu seride gerçekten güzel kapaklar bir araya geldi.

6 Beğeni

25 Beğeni

Ciltli Sherlock Holmes baskısından bir haber var mı?

1 Beğeni

Hangi yayınevinden bekliyorsun onu?

2 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam Martı Yayınlarından gelecekti.

1 Beğeni

Yok ondan sormadım. Everest’in harika 3 kitaplık ciltli seti var, daha iyisi mi geliyor diye merak ettim.

3 Beğeni

Deri cilt gelecek diye aklımda kalmış. Çok mu iddialı kalmış yoksa? :smiley:

1 Beğeni

Bundan bahsediyordum hocam @Ozgur

3 Beğeni

Ben kaçırmışım bunu sanırım. O sıra askerdeydim. Dur bir araştırayım. Hatta önce martı yayın evine soralım :sweat_smile:

3 Beğeni

Corona’dan dolayı falan sarkmış olabilir.

1 Beğeni

Çok güzel olur :slight_smile:

@MelihAntepli olabilir hocam, Holmeslere başlamak için bunu bekliyorum. Beklediğim gibi çıkmazsa Everest’den okuyacağım muhtemelen.

1 Beğeni

Everest fiyatları çok pahalı. Bende yakın bir zamanda alıp okumak istiyorum. Yayınevleri konusunda kararsız kaldım :sweat_smile:

3 Beğeni

Everest yayınlarındakinin baskı kalitesini yakalama ihtimali yok ya. Heleki tek ciltse imkansız yani. Tek artı yanı muhtemelen bez ciltli olmasıdır. Hepsini geçtim leslie klinger’ın notları muhteşemdir. Hikayeyi okurken hikayenin geçmişini, nasıl geliştiğini zamanla nelerin değiştiğini bile yazıyor.İşinde aşırı iyidir. Kitabın türkçe çevirisi ve editörlüğü de harikadır.
Puanlarına bakın örneğin

Basılmış en detaylı ve tam sherlock külliyatı olabilir.

Şurada paylaşmıştım.

5 Beğeni

Everest harici bildiğiniz çevirisi iyi olan yayınevi var mı?

İşbankası ve yabancı yayınlarının çevirileri güzeldi. Martı’nın çevirisini beğenmemiştim. Ama Martı’dan okuduğumda a101de satılıyordu yayınevinin kitapları. Epey oldu yani belki düzelmiştir. Yine de diğer kitabevlerinde kitaplar çok parçalı. Tüm eserleri bu kadar toplu olan yok. Yüzde elli bekleyip everest alın yine bana sorarsanız. Tek sıkıntısı evde okumanız lazım. Taşınacak kitaplar değiller. Çok ağırlar.

1 Beğeni

Evet dediğiniz gibi bekleyip indirim yakalamak daha mantıklı. Teşekkürler :slight_smile:

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Deri cilt de çıkınca karşılaştırıp alacağım :slight_smile:

Yıllar önce bu kitabın baskısı vardı. İnceleme fırsatım olmuştu. Eğer aynı şekilde olacaksa ben ümitlenmeyin derim. İçeriğini tam olarak hatırlamıyorum ama bez cilt değil. Kalitesi de mükemmeldi diyememem doğrusu.

1 Beğeni

Hyperion’a ne oldu? Haberi olan var mı?

5 Beğeni