Yeni Kitap Haberleri

9 Beğeni

Ne olabilir sizce?

3 Beğeni

Swamp Thing herhalde.

4 Beğeni

Swamp thing.Dün sormuştum.

Kapak hakikaten güzel, keşke hep bu tarz tasarımlar kullansalar.

34 Beğeni

Yeni Pangea kitabı da gelmiş.

5 Beğeni

Bir adet parantez açayım, Ara Dünya üç kitaplık bir serinin ilk kitabı ve ciltli :blush:

7 Beğeni

O kitabı daha önce de basmış sanki İthaki. Gördüğüm kadarıyla.

1 Beğeni

Hemen çok hızlı bir şekilde hepimiz alırsak 2 ve 3 gelir mi :smiley:

2 Beğeni

İki yani Gümüş Hayal beklediğinizden de hızlı geliyor :blush:

2 Beğeni

Harika! :smiley: Geçenlerde bu yazıyı okudum. 5 yıl sonra da olsa bir dilek gerçekleşmiş.:))

6 Beğeni

Kapak Gaiman serisine uymasa da ben çok sevdim. Küçük basmazlar değil mi bu eski basımları gibi?
İkinci kitap için bandrol alınmıştı zaten sanırım.
3 de gelince M is for magic, Smoke and Mirrors, Unnatural Creatures dan biei gelene kadar benim Gaiman kitaplığım tamamlanmış oluyor böylelikle :grimacing:

1 Beğeni

Bu Ottomania kapağı kimin elinden çıktıysa söyleyin bin adamla kapısına kul olalım, hizmetine girelim.

7 Beğeni

buyrun o halde :blush:Ebrahel Lurci

5 Beğeni

3 Beğeni

Runik Bilgi serisinin 6. ve 7. kitapları.

9 Beğeni

Ön siparişe açılmış.Bu fiyatıda gördük😅 Bir de ciltsizmiş. İngilizce kitaplara verdiğim fiyatları normal görüyorum artık. Not: Başka sitelerde ciltli olarak geçiyor.

4 Beğeni

Ciltli hocam bu, ama tabi ki pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez. Dex ilkin ciltsiz basılacak demişti. Millet itiraz etmiş “fiyatı fazla olsun ciltli olsun” demişti. Sanırım Dex ‘fazla’ kısmını fazla anlamış.

Edit: %50 indirime sabitlerler. Pegasus bunu Nevernight serisinin ikinci kitabı için yapmıştı, sanırım fiyatları da aynı gibi.

7 Beğeni

1000 sayfa ciltli bir kitap için o fiyat bence normaldir.

1 Beğeni