Yeni Kitap Haberleri

2020 bitmeden,şu başlıkta kutulu Sandman görmek için sabırsızlanıyorum…

O imkansız daha 2 cilt var. Overture da eklenecek 3 cilt çıkması gerek, 12 cilt olacak toplam. Bu sene tamamlanması çok zor. Tamamlarsa ithaki, valla şapka çıkarırım.
Hoş Merhametliler serimin en kalın kitabıydı. 350 sayfa civarı olması gerek. Bundan sonrakiler daha kolay.

1 Beğeni

Ben geriye bir tane kaldı sanıyordum.İki tane kalmışsa büyük ihtimal 2021 başına kalacak.

Zaten Şeker Portakalı Can Yayınlarından çıkmıyor muydu? Neden yeni çıkan kitap gibi koyulmuş? Özel baskı falan mı acaba diyeceğim ama özel baskısı da var.

1 Beğeni

20 Beğeni

O benim de dikkatimi çekti, ya hatadır ya da bez ciltlilere eklerler diye düşündüm. Belki de kutulu? Çıkınca anlarız artık neymiş.

1 Beğeni

Can Yayınları, Kırmızı Kedi’nin Jose Saramago Körlük ve Görmek kitabı gibi kutulu bez cilt şeklinde çıkarsa güzel olurdu :smiley:

1 Beğeni

Belki de tam bu yüzdendir. :slightly_smiling_face:

Benim de dikkatimi çekti. Ya kapakları değişti ya bir hata var ya da ciltli Modern Klasiklere ekleyecekler diye tahmin ediyorum.

Oo yeni bir Osamu Dazai kitabı yaşasın!! :star_struck:

Tamı tamına 816 sayfa…Tamamen şans eseri gördüm, herhangi bir haberini falan görmedim bu yüzden bayağı şaşırdım. Daha önce KİTABEVİ tarafından ince kapak şekilde basılmış. Şahsen Kronik’in ciltli şekilde bu yeni baskısını çok beğendim.

6 Beğeni

Bu kadar tesadüf olur. :slight_smile: On dakika önce Osman Karatay’ın kitaplarını inceledim. Birkaç tanesini sepete attım. :slight_smile: Senin dediğin kitap da gayet güzel ve kapsamlı görünüyor ama fiyat olarak biraz fazla geldi bana. Ama sayfa sayısına bakınca fiyat normal sanki. Bakarsın eklerim sepete. :slight_smile:

Not: Şimdi de İdefix’ten bakıyorum, sanırım orada daha uygun fiyatlar. Hyun Jin Kim’in Hunlar kitabı da yeni çıkmış ve bayağı övülüyor. Sen de bir bak incele istersen.

4 Beğeni

Benzer fiyatlara göre 800 küsür sayfa, ciltli nispeten makul geldi. 50’ye falan yakalarsam affetmem hatta düşmeden de alabilirim. :smiley:
Bahsettiğin Gumbel yayınlarının çıkarttığı Hunlar kitabı sanırım. Sen deyince baktım, baya ilgimi çekti. Direkt sepete ekledim, sağ ol. :hanci:
Yenilere bir bakayım derken gördüm, Ötüken yine bombardıman yapmış.
Opera Anlık Görüntü_2020-08-25_024032_www.idefix.com

5 Beğeni

28 Beğeni

Vovovovov :hugs: :kalp:

https://www.instagram.com/p/CET1JiMB7ET/?utm_source=ig_web_copy_link

10 Beğeni

15 Beğeni

Edward Bellamy’nin kitabını merak ediyorum. Kapağı da güzel olursa tadından yenmez.

1 Beğeni

Ben tanımadığım için merak etmemiştim ama siz söyleyince bir baktım. Kitap ütopya romanmış. Daha önce Say yayınlarının ütopya dizisinde basılmış. Sayenizde alınacak bir kitap daha oldu. :smiley:

Ekleme: Merak edenler için Say Ütopya.

3 Beğeni

Ben de Bilimkurgu Kulübü için yazdığım bir yazıda yazar hakkında bahsetmiştim. Oradan biliyorum bu eserini.

1 Beğeni