- kitabın basılması umarım 2021 sonunu bulmaz. İlk 2 kitap arka arkaya gelince umutlanmıştım ama bu haber üzdü.
Neden 2 tane ben efsane var birisi ciltli mi acaba?
- Baskı içinde almışlar bandrol.
Viy karanlık kitaplıktan mı çıkacak, dünya klasiklerinden mi acaba
Unutulmuş fantastikler serisinden çıkmasın da.
Anubiiiiiiiis
Kapak çok tırt olmuş ama gözümüz aydın, geldi sonunda Anubis Kapıları…
Fiyat yüksek geldi ama +600 sayfa için normal sanırım. %50 indirim gelir elbet, acelesi yok
Ebat: 13,5 x 21 olarak görünüyor, umarım doğru bilgidir
Gözümüz aydın. Yıl sonu demişlerdi kitabın baskısı için erkenden geldi. Umarım PKD 4 için de yılsonu demişlerdi o da erkenden gelir.
@fox gelir mi dersiniz %50 indirim gerçekten acele etmeyelim o halde.
Ben PKD 4 için umudumu kestim artık. Ha geldi ha gelecek derken hiç göremeyeceğiz.
Gelir tabii ki, Alfa yılda en az 1-2 kere %50 indirime giriyor çeşitli sitelerde. Bu sene 1 kere %50 indirim oldu hatta.
İdefix ve DR’de ki %45 indirimler, indirim kodlarıyla birleşince %50’nin üzerinde indirim oluyor hatta.
Benim okuma listem kabarık ve kitaplığımda boş yer kalmadı, onun için acele etmiyorum 6 ay sonra da alsam problem olmaz. Okumak için siz de acele etmiyorsanız bekleyebilirsiniz
+Anubis koyuldu mu?
-Koyuldu.
+Peki kapı koyuldu mu?
-Koyuldu.
+Anubusin kapıları hazır ver baskıya.
Aynen öyle olmuş
Vay be Twilight seneler önce (ergenken) okuduğum ve sevdiğim bir seriydi. (hatta seriyi iki kez okuyup, tüm filmlerini sinemada izlemiştim) 5. bir kitap yazdığını bilmiyordum. Acaba bu yaşımda okusam mı bilemedim. 10 yıldan fazla olmuştur seriyi okuyalı.