Kitapların ilk çıktığı zamanlar da vardı bu kitap ama bir kısmı sızdırıldı o yüzden yazarın da hevesi kaçtı basılmadı.
Ben de fanıydım zamanında. Rahat 10yılı geçmiştir. O zamanların hatrına alıp okuyacağım. Umarım çok baymaz.
♀
Ya bu kapaklara, başkasının övgü cümlelerini koymak nedir ya? Hem de ön tarafa bir de. Neyse, alacağız artık.
İki güzel haber Alfa’dan. Gerçi Anubis Kapıları’nın kapağı çok basit olmuş ama yine de alınır elbette. Umarım boyutları 13.5x21’dir.
Ben, Efsane bana göre serinin açık ara en kötü kapağı olmuş.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, en kötü kapak unvanını İşkenceci’nin Gölgesi’nden almış görünüyor Ben, Efsane.
Sadece beyaz kapak basalarmış daha iyimiş.
@Ozgur harbi paint olmuş bu
Anubis kapılarının kapağı o kadar kötü değil. Alfanın Tim Powers’ın kitap kapaklarında bir konsepti var. Onun üzerinden gidiyorlar.
Bu şekilde.
hocam bu yazarı daha önce hiç denemedim direkt Anubis Kapılarını okusam bir şey kaybeder miyim?
Anubis Kapıları’nın baskısı tükenir de yine sahaflara düşer miyiz, elimizi çabuk mu tutmalıyız? Bilen biri aydınlatabilirse sevinirim.
Genel yorum: Zaman yolculuğu konusunda en sürükleyici maceralardan.
Yazarın en beğenilen işlerinden. Önceliğiniz bu kitap olabilir.
Direkt Anubis Kapılarından başlayabilirsiniz. Yazarın aslında en iyi kitabı değil ama en çok okunanı. Bir şey kaybetmezsiniz. Sanırım 2 tane serisi vardı yardı yazarın. Diğerleri hep tekli.
@smartestidiot alfa artık yeni baskısını yapar diye düşünüyorum. Heleki çok satılırsa.
@Blackheart PKD kitapları boyutundadır. Eski Tim Powerslar da aynı boyda.
Alfa baskı sayısını kaç kopya olarak yapıyor bilmiyorum ama PKD’nin “Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi?” kitabı dahi tükenmedi veya tükendi ama tekrardan basıldı.
Sahaflara düşme olayı baskısı yıllarca tükenmeyen kitaplarda oluyor. Çok satan kitaplarda böyle sorunlar pek olmuyor çünkü kitap çok satıyorsa tekrar baskısı yapılıyor hızlıca. Sahaflara düşen kitaplara dikkat ederseniz 1. baskısı yıllarca tükenmeyen kitaplar oluyor veya sınırlı sayıda yapılan özel baskılar.
@Ozgur teşekkür ederim, umarım öyle olur
@Edward bu kitabın İthaki baskısının yanlış hatırlamıyorsam 300 TL gibi fiyatlara satıldığını görmüştüm de ondan sordum, hani tükenecekse hemen alalım diye.
Fiyatlar neden pahalı ya, zamanında Kafes, Teftiş, Kırmızı Piyano falan bütün Josh Malerman kitaplarını 10-12 TL’ye almıştım, Malorie daha az sayfa sayısına sahip olmasına rağmen daha pahalı örneğin.
O konuya girersek hiç çıkamayız. Malesef %50 indirimi beklemek en akıllıcası.
Çok doğru, %50 görmeden kitap alamıyorum artık zaten. İthaki özellikle, indirimsiz alınacak gibi değil. D&R’da Lanetli’yi gördüm 45 TL etiket fiyatıyla satılıyordu, sanki ciltli ve kalın bir kitapmış gibi…
Bir süre beklemenizi öneririm. Yakın zamanda 9,90 TL yada 12,90 TL ye düşer.
En mantıklısı sanırım bu, Josh Malerman her kitabına istisnasız bayıldığım sayılı yazarlardan biri olduğu için hemen okumak istiyorum ama beklemem gerekiyor sanırım. Okuoku indirimi falan olursa direkt almak lazım.